A koronavírus-oltás és a „chemtrail” ellen hadakozik a Magyarok Világszövetsége

2020. december 29. 07:54

Szerintük az oltási igazolvány egyenes út a kényszeroltás felé.

2020. december 29. 07:54
null

A szervezet Facebook-oldalán azt írja, hogy megrökönyödve tapasztalták, hogy a magyar kormány oltási könyv bevezetését készíti elő, „amely alapján lehetővé válna a magukat a »vakcinázásnak« önként alá nem vető emberek súlyos, hátrányos megkülönböztetése”. Szerintük ezzel a lépéssel többé nem lesz igaz, hogy a koronavírus elleni oltás nem kötelező, ezért a többi között azt kérik a kormánytól, hogy az Alaptörvény tizedik módosításába foglalja bele, hogy megtiltja az új koronavírus, annak mutációi és esetleges újabb változatai elleni vakcinákat elutasító emberek bármilyen hátrányos megkülönböztetését.

Arra is kérik a kormányt, hogy a V4-ekkel és az Európai Unióval is hasonló szabályzatot fogadtasson el, valamint helyezzen kilátásba vétót arra az esetre, ha kötelező lenne az oltás. Úgy fogalmazak: „Magyarország kormánya az EU-ban az elmúlt években számos alkalommal élt vétójogával Izrael érdekeinek, illetve saját, kormányzati érdekeinek védelmében. Itt az ideje annak, hogy Magyarország kormánya éljen nagyhatalmi státusából fakadó vétójogával a magyar emberek és az Európai Unió összes lakosa alapvető emberi jogainak védelmében is.” 

A szövetség az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésezését is kérné, de nem csak a „koronavírussal kapcsolatos bűnüldözés” miatt. „Terjedjenek ki a Biztonsági Tanács nemzetközi vizsgálódást lehetővé tevő határozatai azokra, az egész emberiséget érintő egyéb fenyegetésekre is, amelyek vizsgálatát hadászati és egyéb szempontú titoktartás ürügyén jelenleg korlátozzák, illetve ellehetetlenítik” – fogalmaznak. Szerintük ilyen a „Chemtrail, a HAARP, az 5G, az emberi genóm módosítása és az ember klónozása” is.

Összesen 458 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2020. december 30. 13:09
Az osztrák nagyon jobbos FPÖ is mindenben igyekszik akadékoskodni a kormány intézkedéseivel szemben ...
duzur
2020. december 30. 11:32
Lehet, hogy el kell dönteni, mi a fontosabb, az adatokat vagy az egészséget védeni...
egripeti77
2020. december 30. 10:45
Az oltások nyilvántartását már elég régen bevezették. A gyerekek is rendelkeznek oltási könyvvel. Amennyiben nincsenek meg a kötelező oltások, akkor nem veszik fel őket bölcsődébe, óvodába. Semmi újdonság nincs ebben.
PTYA
2020. december 30. 09:17
A vezetés egy szakma? Ahogy akarod....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!