Új vezetői pozíciót kaphat a korrupciógyanúba keveredett Kránitz Krisztián

2020. november 30. 13:48

Sajtóhírek szerint a Mr. Negyven százalékként elhíresült Kránitz a Gazdasági Ellátó Szervezet igazgató-helyettesi posztját kaphatja meg.

2020. november 30. 13:48
null

A baloldali színjáték újabb felvonását látjuk” – így reagált Dódity Gabriella, a Fidesz kispesti önkormányzati képviselője arra, hogy a Hír TV információ szerint új vezetői pozíciót kaphat a kerületben a korrupciógyanúba keveredett Kránitz Krisztián – írja a Magyar Nemzet. A Mr. Negyven százalékként elhíresült Kránitz jelenleg a kerületi vagyonkezelő, a VAMÜSZ élén áll, a vállalat azonban beolvad a Gazdasági Ellátó Szervezetbe, aminek igazgató-helyettesi posztját kaphatja meg. 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rasdi
2021. január 17. 19:08
A gyanú az csak gyanú. Gyanúba keverni szinte bárkit lehet. Ezt bármely oldalról tudhatjuk. Bizonyítani csak akkor nem kell, amikor valaki az elévülésre hivatkozva maga is bevallja. (Különben bevallani nem szokták:))))
zrx8
2020. november 30. 17:42
a Zorbáni korrupció.. oh, wait !?
flesh ripper
2020. november 30. 17:20
Minél pimaszabb tolvaj és csaló, annál nagyobb a libernyákfasiszta oldalon a presztízse! Minél nagyobbakat hazudik, lop, annál népszerűbb a komcsinácilibernyák hányásturmix koalícióban.
nyugalom
2020. november 30. 16:54
Nehoy beszeljen mar a kis csinyeikről!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!