Orbánnal illusztrálta a pálinkafőzős gyújtogatóról szóló cikkét a 444

2020. november 12. 11:23

A képet később lecserélték.

2020. november 12. 11:23
null

A baloldali sajtóetika bukfenceire már számos alkalommal rámutattunk, legutóbb itt, és itt is. Ezúttal is hozták a formájukat. A portál MTI-től átvett cikke arról szólt, hogy a bíróság 11 év szabadságvesztésre ítélte első fokon azt a férfit, aki ittasan felgyújtotta ismerősét pálinkafőzés közben. A tettest első fokon különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt ítélték el.

A magát rendszeresen függtelenként és objektívként beállító, a valóságban elkötelezett baloldali portál úgy érezte, hogy ennek a tragikus hírnek az illusztálására tökéletes lesz egy olyan archív fotó, amelyen Orbán Viktor és Robert Fico pálinkáznak Pilisszentkereszten, amikor a magyar miniszterelnök a Pilisi Szlovákok Központjának átadásán látta vendégül akkori szlovák kollégáját 2012-ben.

Aztán ahogy a vágyvezérelt újságírásból magukhoz térve rájöttek, hogy ez kissé talán erős, gyorsan lecserélték a képet:

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
T. Péter
2020. november 12. 17:34
Elnézést, melyik kormány is csinált szabadságharcot abból az eszement hülyeségből, hogy mindenkinek joga legyen pálinkát főznie adómentesen?
crydog
2020. november 12. 15:45
A legundorítóbb az hogy az összes itt kommentelő/gyalázkodó komcsi/libsi balfasz ezekre a gyászhuszár álhírgyárakra hivatkozik. Mintha egy ilyen szennylap által legyártott álcikk bármire is bizonyíték lenne. Normális ember tudja hogy ezek a Soros által pénzelt szennyportálok minden felelősségvállalás nélkül hazudoznak, ferdítenek, szövegrészleteket ragadnak ki egy-egy nyilatkozatból amit aztán kifacsart gondolkozással ferdítve tálalnak..ezek nem újságírók, hanem Soros-propagandista firkászok. 444, 24.hu, válasz.hu, és még sorolhatnám: egy dologtól függetlenek- a tényektől. A baloldali baromarcú meg csak ezeket olvassa, mert azt hozzák le amitő hallani akar. Kimosott agyú zombibirkák.
Magyarok Pásztora
2020. november 12. 15:01
Sznnycsatorna a 444.
Világlátó
2020. november 12. 14:54
Baloldali "sajtóetika"??? Ez a hét vicce!! Szélsőséges liberálnáci az összes. De függetlennek hazudják magukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!