Újabb ellenzéki belviszály? – Magyar György a baloldali politikusokról

2020. november 05. 17:25

A baloldali előválasztás kapcsán az ügyvéd úgy fogalmazott: „a mostani jelöltek között bizony vannak olyanok, akik bekerültek közgyűlésekbe, akik azt se tudják, hova kerültek. Küldte őket a párt. Vagy küldte őket valaki más. Vagy egyáltalán halásztak, és őt találták meg. Nem jó a rendszer.”

2020. november 05. 17:25
null

Az ATV Egyenes beszéd című műsorában Magyar György az alábbi módon mutatott rá az ellenzéki képviselők „alkalmasságára”:

„Előválasztás. Akkor ugyanis kiválasztódnak az emberek. Vitatkozni fognak egymással. A közönség előtt fognak szerepelni, és megmutatkozik az alkalmasságuk. Ugyanis a mostani jelöltek között bizony vannak olyanok, akik bekerültek közgyűlésekbe, akik azt se tudják, hova kerültek. Küldte őket a párt. Vagy küldte őket valaki más. Vagy egyáltalán halásztak, és őt találták meg. Nem jó a rendszer.”

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. november 06. 14:10
Magyar származású György ezzel vajon mit akar? Morci mert komcsi pajtik nem védték meg a börtönbiznyóját?
tango47
2020. november 06. 11:48
Magyar rájött, hogy hozzá hasonlóan önjelölt, alkalmatlan politikusok nyüzsögnek csak az ellenzéki térfélen.
tóth mária
2020. november 06. 09:22
...csak az a kár, hogy a legalja vagy!
tóth mária
2020. november 06. 09:22
"Nagy játékos" vagy Gyuri bá, sak kár, hogy a legalja vagy te is!uri bá, c
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!