Késelés történt az 1-es villamoson

2020. november 12. 17:14

A rendőrök órákon belül beazonosították és elfogták a tettest.

2020. november 12. 17:14
null

A támadás után néhány órával elfogták a rendőrök azt a férfit, aki csütörtök kora reggel megkéselt egy másik férfit Budapesten, az 1-es villamoson – közölte a rendőrség honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A tájékoztatás szerint a támadás fél 6-kor a Mester utcánál történt, a megsebesített férfit kórházba vitték. A rendőrök hajtóvadászatot indítottak a késelő után; ennek eredményeként a VIII. kerületben elfogták a gyanúsítottat, egy 40 éves budapesti férfit. A Budapesti Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt indított eljárást – áll a közleményben.

(MTI)

(Nyitókép forrása: youtube.com)

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2020. november 13. 19:43
Egy tömör általános összefoglaló az erőszakról: https://egyvilag.hu/temakep/068.shtml
Mr. Tommy Lee
2020. november 13. 08:44
kedves dagadt római az elkövető
Krupp Skya
2020. november 13. 05:54
Orbánék is üldözik a svéd katolikusokat? Látni amint a svéd elvtárs imára kulcsolja a kezét. Szerintem Donáth Anna papájához, az MSZP főlelkészéhez imádkozik svédül emígyen : Sumeszmán Atyám Laci atya, te aki szintén a kezedet kulcsoltad bilincs nélkül két női mellre, add, hogy Piko elvtárs a miniszterelnök legyen, vagy Latyman Tamás elvtárs.
celoke
2020. november 12. 20:55
Elnézést asajtóhibáért, "szórjon port a szemébe"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!