Képviselői csoportot alakítottak Szél Bernadették

2020. november 02. 13:59

A politikus a többi között azt írta: céljuk, hogy „visszadják az embereknek a hitet egy olyan politikában, aminek célja a közjó képviselete, nem pedig magánérdekek tisztességtelen kiszolgálása”.

2020. november 02. 13:59
null

„Képviselői csoportban folytatjuk tovább az együttműködést” – írta közösségi oldalán hétfőn Hadházy Ákos, annak a aprópóján, hogy Szél Bernadettel és Szabó Szabolcs képviselővel „Tisztességgel és Bátorsággal Magyarországért Szövetség” néven frakciónak nem minősülő képviselői csoportot alakított.

A politikus a többi között azt írta: céljuk, hogy „visszadják az embereknek a hitet egy olyan politikában, aminek célja a közjó képviselete, nem pedig magánérdekek tisztességtelen kiszolgálása”. Hozzátette:

Az eredeti, teljes bejegyzést ide kattintva olvashatja.

Címlapkép: Facebook

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zubrovka
2020. november 03. 17:33
Molnár Ferenc írt egy kicsit nagyobb létszámú csoportról. Azoknak a regény szerint legalább volt egy céljuk. De nem voltak unszimpatikusak és nevetségesek. Mit gondolhatnak ők magukról? Hogy mások mit gondolnak, az olvasható. Ellenzék! Jézusom!
Pipas2
2020. november 02. 22:12
Bolond lokbol bolond szél fújj!.
Pipas2
2020. november 02. 22:11
Bolond lokbol bolond szél fú.
iIonah
2020. november 02. 19:01
Most már mehet egy jó kis gruppen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!