Drogkereskedőket fogtak el

2020. november 12. 08:43

​​​​​​​Balatonalmádiból Budapestre vezettek a szálak.

2020. november 12. 08:43
null

A Készenléti Rendőrség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást S. Angelika és társai ellen, írja a police.hu. A gyanú szerint S. Angelika és élettársa Sz. Péter, valamint közös ismerősük, Cs. Zsolt Budapesten kábítószerrel kereskedtek. Az anyagot Cs. Zsolt szerezte be Balatonalmádiban T. Ádámtól, majd a nővel és élettársával elosztották és árulták. T. Ádám a kábítószert feltehetően postán, levélküldeményként szerezte be.

Elfogásukra a KR NNI akciót szervezett november 10-én. Balatonalmádiban a rendőrök éppen bruttó 135 gramm heroin átadása közben fogták el Cs. Zsoltot és T. Ádámot.

A T. Ádám balatonalmádi és budapesti lakásán tartott kutatások során a nyomozók egy kilogramm marihuánát, három gombatelepet, szárított hallucinogén gombát, ötven, feltehetően extasy tablettát és ötven, feltehetően LSD bélyeget, valamint a kábítószer szárításához és fogyasztásához szükséges eszközöket és 15 millió forint készpénzt foglaltak le. A gyanúsított vidéki lakásában tartózkodó testvére, T. Gábor elismerte, hogy a kábítószerek egy része az övé.

(police.hu)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bitrex®
2020. november 12. 09:07
135 g heroin = 13,5 év fegyház 1000 g marihuana = 10 év börtön Mindjárt máshogy állnának hozzá a dílerek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!