Dömötör: A terror 70 kilométerre közelítette meg Magyarország határait

2020. november 03. 11:38

Tordai Bence az ATV műsorában pár napja nevezte jelentéktelen témának az illegális migrációt – mutatott rá az államtitkár.

2020. november 03. 11:38
null

A bécsi terrortámadásról is beszélt az Országgyűlésben napirend előtt, a párbeszédes Tordai Bencének adott válaszában Dömötör Csaba. A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára felszólalásában emlékeztette az ellenzéket, hogy folyamatosan sértegették azokat, akik kockázatnak tekintették a tömeges bevádorlást. „Az igazi tudatlanság és az über ostobaság mocsarában fetrengenek” – idézte Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetőjének korábbi szavait az államtitkár. 

Hozzátette, maga Tordai Bence az ATV műsorában pár napja nevezte jelentéktelen témának az illegális migrációt. „Ha nem létezik a probléma, akkor kik támadtak az elmúlt napokban” – tette fel a költői kérdést Dömötör Csaba. Az államtitkár rámutatott, hogy az ellenzék nem csak a szavak szintjén, de tettekben is a migráció ösztönzése mellé állt, ugyanis mint mondta: 

  • az ellenzék támadta a határzár felépítését,
  • támogatták a kötelező betelepítést,
  • a népszavazást hecckampánynak minősítették,
  • nem szavazták meg a betelepítést gátló alkotmánymódosítást,
  • a használaton kívüli laktanyákat is meg akarták nyitni a tömegek előtt.

Az államtitkár végül úgy fogalmazott: „ha kicsit fülelnek, akkor egy egyre erőteljesebb kopogást hallanak. A valóság az. Ébresztő, még nem késő, hogy változtassanak a politikájukon!

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2020. november 03. 21:44
Ide, erre, max ha hozzák! Innen csak elmenekülnek.
VakzKommondor
2020. november 03. 17:48
sajnos az elmebeteg uszító idióta dagadt korrupt gecik meg egészen az országházig jutottak,.
tango47
2020. november 03. 17:22
A demokrácia rossz vicce, hogy Jakab, Tordai, Szabó Tímea képviselő lehet a magyar Parlamentben.
Leo3
2020. november 03. 17:12
Dömötör Csaba nagyon jól beszélt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!