Demeter: A Hitler-bajszos címlap és a Népszava-karikatúra nem ízléstelen?

2020. november 29. 08:50

Az író a véleménycikkére érkezett kritikákra kérdez vissza Facebook-posztjában.

2020. november 29. 08:50
null

„Ha a gázkamra metaforáját felhasználni „ízléstelen, megbocsáthatatlan, vállalhatatlan”, akkor a Krisztus kereszthalálát meggyalázó Népszava-karikatúra, illetve annak az év karikatúrájává választása az ellenzéki újságírószervezet részéről micsoda? Vagy ha a gázkamra metaforája relativizálja a Holokausztot, tehát antiszemitizmus, akkor a Hitler-bajszos Magyar Narancs-címlap nem ugyanezt tette az Európai Unió egyik legbiztonságosabb országában? Csak kérdem, hogy tudjam, hol vannak az Alaptörvényben rögzített szólás- és véleményszabadság határai” – írja a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója.

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2020. december 01. 12:49
Ennyire nem tudja elviselni a liberális ellenzék, amikor a saját szavaikkal és módszereikkel szembesítik őket? 2004-ben a Tilos rádió kereszténygyűlölete ellen tiltakozók is le lettek nácizva, de ugyanígy 2012-ben Fábry Sándor humoristát is lenácizta a sikítozó liberális tömeg, amikor egyetlen mondat erejéig megkisérelte megvédeni az Újszínházas Dörner Györgyöt.
olajfa1
2020. november 30. 15:01
A libsiFASISZTA KETTŐSMÉRCE határtalan! Csak a libsik aljassága előzi meg ezt a tényt!
adonyi29
2020. november 29. 23:01
Demeter miért nem akarja megérteni, hogy nem megyünk le kutyába? Attól, hogy ezek a szarjankók hitlereznek, neki még nem keletkezett joga gázkamrázni. Mi ebben a konzervatív, a keresztényi? Mit akár ezzel mondani? Miért gondolja, hogy emberek millióit sértegetni van joga, mert az általa alapvetően lenézett idióták hitlerezik az idolját. Ez utóbbi ugyanúgy milliók érzékenységét sérthetné...
123321
2020. november 29. 22:03
"This Facebook post is no longer available. It may have been removed or the privacy settings of the post may have changed." rátalált a toleráns balos lincshadsereg?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!