Bayer Zsolt fia is részt vett a szlovákiai tesztelésben

2020. november 01. 22:31

Az általa tesztelt emberek közül kettő lett pozitív.

2020. november 01. 22:31
null

Mint ismert, Szlovákia vezetése eldöntötte, hogy az egész lakosságot teszteli koronavírusra. Ennek kapcsán derült ki az az érdekesség is, hogy az ország leggyakoribb vezetéknevei között szinte kizárólag magyar, vagy magyar eredetű nevek találhatóak – erről itt olvashat bővebben. Eddig 2,5 millió tesztelt személynél jár északi szomszédunk, amihez kellett a magyar egészségügyisek  segítsége is, akik mintegy 200-an utaztak Szlovákiába. Segítségüket a szlovák kormányfő, a februárban megválasztott Igor Matovic is megköszönte.

Bayer Zsolt fia is részt vett a szlovákok tesztelésében – erről maga az újságíró számol be saját blogján.

Egyik fiúnk, ötödéves orvostanhallgatóként szintén kint volt Szlovákiában segíteni. Két nap alatt 750(!) embert tesztelt, kettő volt pozitív. Most éjjel érkezik majd haza.Büszkék vagyunk rád, és köszönjük!” – írja Bayer.

Nyitókép: Bádog

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2020. november 02. 12:09
Na, ki a hős, az SZFE-s tüntető, vagy az orvostanhallgató, aki önként megy tesztelni, segíteni másokon?!
makapaka2
2020. november 02. 11:08
Rendes gyerekeket neveltetek Zsolt!
lazio154
2020. november 02. 10:15
Mert Bayer fia ki van emelve. Voltak még ott az írás szerint 199 en. Na meg úgy csináltok, mint ha ez egy szeretet akció lett volna,nem pedig Bayer fia jó fizetésért ment dolgozni, nem pedig segíteni.
DFTH
2020. november 02. 08:50
Szerintem szép dolog, hogy ha már Bayer Zsoltnak volt szlovák cége és szlovák rendszámos cégautója, akkor azt az országot segíti, ahova adózott, és amiből most vissza kap valamit a család. Rendes gyerek ez a Zsolti, vissza is ad, nemcsak elvesz :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!