Matovič köszönetet mondott Orbán Viktornak

2020. november 01. 16:17

„Kapcsolatba léptem Orbán Viktorral, aki azt mondta: segítünk nektek. Bajban ismertük meg, hogy ki is a valódi barátunk, és ezért nagy köszönet jár” – írja a kormányfő.

2020. november 01. 16:17
null

Igor Matovič kormányfő és Roman Mikulec belügyminiszter a Komáromi Kajak-Kenu Klubban kialakított mintavételi pont előtt köszönte meg a magyarországi egészségügyisek munkáját és Magyarország segítségét – írja a körkép.sk.

Nagyon jó látni ezt a mintavételi helyet, hiszen nemcsak a helyi emberek improvizációját tükrözi vissza, de ez az egyik hely, ahol a magyarországi egészségügyisek is segítenek nekünk. Magyarország 197 egészségügyi dolgozót küldött Szlovákiába, ebből a Komáromi Kajak-Kenu Klubban kialakított mintavételi ponton ketten teljesítettek szolgálatot tegnap és a mai nap folyamán is. Nagyon ügyesek, a segítségüket pedig rendkívül nagyra értékeljük, hiszen szombaton több mint 600 személyt teszteltek le. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Magyarországnak azért, hogy ilyen gyorsan reagáltak a kérésünkre” – mondta Roman Mikulec belügyminiszter.

A mondás szerint bajban ismerszik meg a jó barát. Pénteken még szükséghelyzetben voltunk és Szlovákia-szerte a médiában arról cikkezet, hogy a Közös Felelősség hadművelet és az országos tesztelés megvalósíthatatlan. Kapcsolatba léptem Orbán Viktorral, aki azt mondta: segítünk nektek. Bajban ismertük meg, hogy ki is a valódi barátunk, és ezért nagy köszönet jár” – konstatálta Igor Matovič kormányfő.

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2020. november 01. 18:34
Megértük,hogy a szlovákok normálisabbak a szerbekkel együtt,mint a mi gyűlöletbiboldóink párttöredékei.
formaegy
2020. november 01. 18:25
Köszönet az önkénteseknek, hogy vállalták ezt a nehéz küldetést, és egy igazolás, hogy ha baj van mi mindig ott vagyunk és segítünk. Nem úgy a magyar hazaáruló ballibesek akik nemhogy büszkék lennének mindenben a rosszat keresik, és a frász töri ki őket ha a magyar ember jót cselekszik. Gonosz lelkük sőtétebb a szuroknál.
KEde
2020. november 01. 18:25
Tegnap nem értek volna rá, de ma erre is volt idö: https://parameter.sk/jo-kedvvel-koronavirus-ellen-tancra-perdult-tesztelest-vegzo-egeszsegugyi-csapat-video
Kormánypárti1
2020. november 01. 17:45
Miért érzem úgy, hogy egyesek csak abban lelik örömüket, ha bármibe beleköthetnek. Van értelme? Nincs értelme? Nem tök mindegy? Nem arra kértek minket hogy segítsünk eldönteni, hanem arra hogy segítsünk a kivitelezésben. Ha az ő szakembereik úgy gondolják, hogy így jutnak bármiféle következtetésre, vagy a kór féken tartásának egy esetleges módjának megtalálására, akkor úgy gondolják, slussz. Nincs köze hozzá senkinek hogy miért döntöttek így! Kérték és segítünk, mert mi nem a kerékkötő, szarkavaró EU vagyunk. És az már csak mellékes, hogy megköszönték, ami természetesen nagyon jól esik minden értelmes embernek. Na persze ha nem elmebeteg gyűlölködésre éhező ballibsi... Talán az lenne a leghelyesebb, ha mi meg megköszönnénk azoknak a nagyszerű magyar egészségügyiseknek, akik vállalták. Mert még többet is tettek mint az egészségügyi segítségnyújtás!! És ez az amit a hülye gyűlölködésből élőknek hiába is magyaráznánk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!