Az unióban csak Magyarország vesz orosz oltást

2020. november 19. 09:32

Oroszország arra kéri a többi országot, hogy hozzanak létre saját kapacitást az orosz tudósok által létrehozott oltóanyag gyártására, számol be az Euronews.

2020. november 19. 09:32
null

Oroszország az uniós országok közül egyedül Magyarországra szállít koronavírus elleni vakcinát – mondta az Euronewsnak Oroszország uniós nagykövete. Az oltóanyag iránti bizalmat az emberek és az újságírók alakítják Vlagyimir Csizsov szerint.

A nagykövet elmondta, hogy a világon elsőként az orosz Szputnyik oltást engedélyezték. Azonban a járvány terjedését tekintve nemcsak az oltóanyag elérhetősége kérdéses, hanem a gyártási kapacitás és az elosztás is. Oroszország arra kéri a többi országot, hogy hozzanak létre saját kapacitást az orosz tudósok által létrehozott oltóanyag gyártására.

(Euronews)

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2020. november 20. 05:11
Nem véletlen a bizalmatlanság ahol a soros pénze szerepel a kutatásban, soros a magyarok megölő ellensége a brüsszeli siserehaddal együtt. Nem lehetetlen minden eszközt bevetnek a magyarok ellen . Amerikai választás csalással lelepleződtek a szálak merre vezetnek. Minden mindennel összefügg , betolakodó megszállók betelepítése után a vírus megjelenése utána a vakcina kitudja kiket gyógyít vagy pusztít . Érdekes az ügyben a betolakodókról hallgatnak hogyan kezelik a fertőzőket , sehogy Európába tovább szállítják . Soha nem lesz vége még a betolakodók a VÍRUSGAZDÁK Európába szabadon fertőznek, EZ EGY HATÁSOS FEGYVER .
atila68
2020. november 19. 21:45
A WHO magasan xarik rá ki állítja elő. Ha a protokol szerinti paramétereknek megfelel, mehet. Ennyi.
balbako_
2020. november 19. 18:52
Ha a haldokló beteg az életmentő orvosság gyártóját nézegeti akkor dögöljön meg!
lendvaiildiko
2020. november 19. 15:49
Az egész covid-covidvaccina ügyben az a legszomorúbb, hogy érzelmi, politikai alapon döntenek. A legtöbb esetben az orosz vakcina a Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin által kifejlesztett chip is testünk részévé lesz, és az orosz titkosszolgálatnak jelent minden beoltott. A legjobb és egyben a halál ellenei orvosság a német amerikai vakcina. Ahogy olyan alakok, mint Kórozs, a rikácsoló Szabó Tímea is virológussá lett, most is a közgazdászok, kremlinológusok kiabálnak tele mindent. A vaccinák felépítéséből következi, hogy mindegyiket -20 és -80 fok között kell szállítani és tárolni. Nem beszélve arról, hogy Kairóban, Rómában is ugyanúgy kell majd oltani, mint észak-európában, s Braziliában. Az oltást gyorsteszt is kell megelőzze, ráadásul kb 28 napra ismételni kell az oltást. A megfelelő adminisztárciót is el kell végezni. Milyen jól jönne a kádári-kor kötelező védőoltása, ami most nem megy, de legalább az oltási könyv pontos vezetése. Az ostoba Kórozs, a rikácsoló Szabó Tímeának és követőinek inkább támogatni kellene a logisztikai, szervezői feladatokat, a felvilágosítást. Mit ér majd az védőoltás, ha addigra e sivalkodó banda egy csomó embert lebeszél az oltásról. Nekem személy szerint mindegy, melyik hatékony oltóanyaggal oltanak majd be, de legyen hatékony. Érdemes lenne gratulálni a kormány és az őket támogató szakember gárdának. Ha jól értettem, az oroszok itt Magyarországon állíttatják elő a magyarországi és esetleg további környező állam számára a védőoltásokat. Mennyivel olcsóbb lenne a logisztika, a hütőlánc, itt mi magunk ellenőriznénk az oltóanyagot. Ráadásul nem lenne az ország kitéve a mohó uniós testvéreállamok öntézésnek, lásd maszkok esetét hamburg környékén....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!