A tehetséggondozás nemzeti ügy, és még a járvány sem állíthatja meg!

2020. november 10. 16:32

A magyar fiatal tehetségek most is számíthatnak segítségre, anyagi támogatásra.

2020. november 10. 16:32
Novák Katalin
Novák Katalin

„A tehetséggondozás nemzeti ügy, és még a járvány sem állíthatja meg! Ma, a Nemzeti Tehetségügyi Koordinációs Fórum online ülésén vettem részt

A magyar fiatal tehetségek most is számíthatnak segítségre, anyagi támogatásra. Számos programra lehet majd pályázni a jövőben, de vannak olyanok is, amelyek már ebben az évben elindultak, ilyen például az Stipendium Peregrinum ösztöndíj, melynek segítségével a tehetséges magyar fiatalok a világ legjobb egyetemein tanulhatnak állami ösztöndíjjal.”

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2020. november 10. 22:48
Katalin egy kicsit vonulj már vissza, mert most nincs itt az ideje a önfényezésnek. Emberek halnak meg a kormány elkésett, elképzelés nélküli intézkedései miatt.
egyvilág
2020. november 10. 19:31
Egy elemző írás arról, hogy hányféleképpen lehet okos vagy buta valaki, ki a zseni, a tehetség és a bölcs: https://egyvilag.hu/temakep/038.shtml
formaegy
2020. november 10. 18:34
No és azokkal a gyerekekkel mi lesz akiknek a szülei egész életükben dolgoztak, és évtizedek kellettek, hogy saját kis házuk legyen, miközben becsülettel tanultak a gyerekeik????? Ők is kapnak végre támogatást?
olajfa1
2020. november 10. 17:40
Reméljük hogy tényleg az igazi tehetségek lesznek gondozva...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!