A mesterszakos lány Soros Györgyről készített videót

2020. november 18. 17:48

Egészen pontosan arról, ahogy a milliárdos bedöntötte az angol fontot.

2020. november 18. 17:48
null

Dörner Csenge, a Corvinus Egyetemen pénzügy mesterszakának tanulója szabadidejében gazdasági témákban gyárt videókat, és mindezt kifejezetten profin teszi – írta meg az Index. Technikailag is odafigyel a részletekre: a hang megfelelő, az animációk, amiket saját maga készít, informatívak és érthetők. Pár hónapja töltötte fel első videóját, s bár nem posztol naponta, cserébe még egy a tömegek számára érdektelenebb témát is képes érthetővé és izgalmassá varázsolni. Legnézettebb videójában Soros Györgyről és az angol font bedöntéséről mesél.

Csenge szerint rengeteg az olyan téma, amiről szívesen készítene videókat a jövőben. Előkészületeinek legnagyobb részét a kutatómunka teszi ki. Mielőtt a szöveget elkezdené megírni, általában hetekig könyveket olvas, interjúkat hallgat, dokumentumfilmeket néz. A témákat általában az alapján választja ki, hogy éppen mi foglalkoztatja, de egyre inkább figyel a közönsége kívánságaira is. A devizahitelekről például azért készített videót, mert a kommentekben sokan vetették fel ezt a témát.

Fidesz-bérenc, Soros-bérenc

A visszajelzések pedig nagyrészt pozitívak. Mint mondta, „a legkedvesebb kommentek számomra azok, amikben azt írják emberek, hogy végre sikerült megérteniük valamit, hiszen pontosan ez a célom: hogy bonyolult dolgokat egyszerűen megérthetővé tegyek. A kommentelők között vannak, akik megpróbálnak beskatulyázni és valamelyik politikai oldalra sorolni. A Soros Györgyről szóló videóm alatt például egyenlő arányban akadtak olyanok, akik Soros-bérencnek, és olyanok, akik Fidesz-bérencnek tituláltak. Pedig ezek a videók gazdaságról és pénzügyekről, nem a politikáról szólnak. A célom, hogy pártatlanul szórakoztassak és tanítsak, és történeteket meséljek úgy, ahogyan valójában megtörténtek.

(Index)

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crydog
2020. november 19. 12:26
Soros: .."nem tudok, és nem is figyelek tetteim társadalmi következményeire.." Ez mindent elmond arról a felfogásról ahogy a monetáris pénzügyi "szakemberek" - akiknek az egész gazdasági világ a zsebükben van - hogyan viszonyulnak a többi emberhez. Ez lenne a nagy filantróp? Egy deep state CIA ügynök? Az amerikai választási csaló, poszt-komcsi baloldal pénzembere. Már anno a második világháború kezdetekor, a saját zsidó honfitársairól készített pénzügy jelentést a náciknak. Az alapján "reqviráltak" a nácik - tudjuk ugye hogy ez az adott zsidó csdaládra nézve mit jelentett? Ez az ember egy velejéig rohadt, csak a pénzügy haszonnal foglalkozó lelketlen gyilkos. De látjuk mit művel az EU-ban is. Nyíltan nemzet-és országellenes szervezeteket támogat, anarchista-szélsőbaloldali mozgalmakkal terrorizál, az EU parlament kétharmadát megvesztegette. Amerika tönkretétele és polgárháborúba sodrása után, az Európai Unió-ra is ez vár a tervei szerint. Mert ezek a lelketlen férgek csak a rombolásban, a háborúban érdekeltek. A legjobb üzlet a világon a háború. De csak ezeknek a keselyűknek. Mindenki másnak marad a szenvedés. De hát ők ezzel nem foglalkoznak, mivel - "..nem tudok, és nem is figyelek tetteim társadalmi következményeire.."
Mátyás01
2020. november 18. 21:11
Nekem ez a kedvenc közgazdaságtannal foglalkozó videóm. https://www.youtube.com/watch?v=GpHthE8q-XE
flesh ripper
2020. november 18. 20:55
Biztosra ment, mint a thaiföldi pöcsrágó tűzhal, egyből rácuppant a túrós metéltre.
afterall33
2020. november 18. 19:36
Ő soros bérenc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!