Pion István a Pesti Hírlap új főszerkesztője

2020. október 29. 16:16

Hamarosan megújul a 168 Óra hetilap is.

2020. október 29. 16:16
null

A Media1 szerint a Pesti Hírlap új főszerkesztője az eddig szerkesztőként dolgozó Pion István lesz. Az eddigi főszerkesztő, Trencséni Dávid is marad: ő hírigazgatóként folytatja munkáját. A portál információi szerint Trencséni fogja összehangolni a kiadóhoz tartozó valamennyi print és online termék működését, együttműködésben ezek főszerkesztőivel – közölte csütörtök délután a HVG.

Mint írják, hamarosan megújul a 168 Óra hetilap is. Rózsa Péter főszerkesztő kirúgása után a posztot Makai József veszi át. Hozzáteszik, az eddigiekben kiszivárgott képek alapján az újság külleme is hamarosan megújul.

A 168 Óra és a Pesti Hírlap internetes szerkesztőségei továbbra is közös newsroomban folytatják a munkát, a közös online felület felelős szerkesztője Barna L. Norbert lesz – teszik hozzá.

Címlapkép: Facebook

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PPK
2020. október 29. 23:47
Kisit sok a lap. Sok a magyarul alig tudó szerkesztő. Túlélők és gyermekeik
jánosbácsi
2020. október 29. 16:59
Emmeg honnan szabadult?
flesh ripper
2020. október 29. 16:57
sok..., túl sok, ugyanaz a tartalom. Qrva nagy a demokrácia, a sajtószabadság és szólásszabadság tombol nálunk, minden kretén azt a baromságot publikálja, ami éppen kifér a fejánuszán, közben, sorozatosan fejezik le az elsatnyult franciákat, herélik a németeket, qrják seggbe a spanyolokat, belgákat, hollandusokat..., akik persze, még élvezik is a csonkításukat és közben minket szapulnak az EU-parlamentben. Hahaha!
jánosbácsi
2020. október 29. 16:57
Emmost Viktort jelent, vagy szamárfület ? Vagy mind a kettőt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!