Langyos imázsvideóban hirdeti a Jobbik, hogy nem jutnak egyről a kettőre

2020. október 13. 11:20

A borsodi választás másnapján már tagokat toborozna a Jobbik.

2020. október 13. 11:20
null

A borsodi bukta után akár egy beismerő vallomásnak is elmegy a Jobbik legújabb imázsvideója, melyben rögtön az elején – képileg a futni indul Jakab Pétert mutatva – kihangsúlyozzák, hogy nem jutnak egyről a kettőre. A Jobbikot Gyurcsányhoz átvezető pártelnök számára még fájóbb tény lehet, hogy szülőföldjén, Borsodban kapta ezt a zakót, a saját földijeitől – írta a borsodi időközi választás másnapján megjelent Jobbik-videóhoz a Drót.info

A portál rámutat, hogy az imázsfilm hitelét erősen gyengíti, hogy bár a magyar vidéket mutogatják a felvételen, a nagypolitikában valójában éppen a szemlőhegyi liberális elit előszobájában toporognak. 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amerigo
2020. október 14. 17:01
Ha az exkrementumot becsomagoljuk, az attól még ugyanaz marad, legfeljebb nem bűzlik annyira! Kidobott pénz a videó, elég mesterkélt és sablonos, csak a készítője járt jól! Ca.olyan mint adolfinak a csodafegyvere, tudjuk mi lett a vége!
kronosz85
2020. október 14. 08:32
Balczó, hogy össze van szakadva. Jól jellemzi a Ballik állapotát...
llni55
2020. október 14. 07:58
Egyről a kettőre? Ezekkel a bohócokkal?
mucsay
2020. október 14. 07:04
ez már a hashtag-es zászló volt? vagy erre a kis időre, ami a dk-ba való beolvadásig van, már nem varrattak egyet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!