Láng Zsolt: Karácsony kitiltaná a nyugdíjasokat a buszokról, villamosokról

2020. október 28. 13:28

A fideszes politikus szerint sűríteni kell a BKV-járatait.

2020. október 28. 13:28
null

A koronavírus okozta járványhelyzetben a BKV-járatait sűríteni kell, és a nyugdíjasok számára is lehetővé kell tenni a biztonságos közlekedést – mondta Láng Zsolt, a Fidesz budapesti elnöke szerdán a Facebookon közzétett videóban. A videó fölött – a Fidesz Budapest közösségi oldalán – azt írták, hogy „Karácsony pártja kitiltaná a nyugdíjasokat a buszokról és a villamosról!”. Ismét egy értelmetlen és értelmezhetetlen javaslat Karácsony Gergely pártjától; a koronavírus-járvány ideje alatt nem korlátozni kell az embereket a szabad mozgásukban, hanem segíteni nekik – jelentette ki Láng Zsolt a felvételen.

(MTI, Facebook)

Kép forrása: Facebook

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2020. október 28. 20:14
Minden Zsolt lángeszű? Semjén Zsolt, Bayer Zsolt, Láng Zsolt...
antioxi
2020. október 28. 18:26
Jobbat mondok: Minden nyugdíjast tiltsanak be
Jurajur
2020. október 28. 16:17
A 2022-es választást a nyugdíjasok döntik el. Meg kell mutatni nekik, mi várna rájuk, ha az ellenzék jutna hatalomra. Utána már el fognak menni a kormánypártra szavazni, mert ők nem akarnak megszorításokat.
Szuverén maffiaállam
2020. október 28. 16:01
Lusta Dick, téged is méltatlan helyzetbe hozott a gazdád. Nem léptette vissza a győri kurvapecért, ezért röpültetek, és most itt kell bohóckodnod.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!