Koncz Zsófia: Kimondhatatlanul hálás vagyok!

2020. október 11. 22:11

A Fidesz frissen megválasztott képviselője közösségi oldalán mondott köszönetet.

2020. október 11. 22:11

A Fidesz jelöltje, Koncz Zsófia nyerte a borsodi időközi választást vasárnap. A frissen megválasztott országgyűlési képviselő közösségi oldalán mondott köszönetet.

„Kimondhatatlanul hálás vagyok, hogy együtt folytatjuk a megkezdett munkát!

- Köszönöm mindazoknak, akik szavazatukkal támogattak

- Köszönöm munkatársaimnak és segítőimnek, akik az elmúlt 2 hónapban mindent megtettek a sikerért

-Köszönöm a családomnak és barátaimnak, hogy mindig védő támaszt nyújtottak

- Köszönöm azoknak is, akik ma éltek állampolgári jogukkal, de más jelöltet támogattak. Őket is szeretném képviselni a Parlamentben

Végül köszönöm azt a sok kedves szót, biztatást, szeretetet, amelyet itt a Facebookon és a személyes találkozások alkalmával kaptam, ezek adtak erőt a nehéz pillanatokban!

Szóval KÖSZÖNÖM!”

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Az ajtónak támaszkodni tilos
2020. október 12. 13:15
"Véssük jól észbe azt a jelenetet, amint Karácsony Gergely, Márki-Zay Péter, Jakab Péter és Kunhalmi Ágnes egy emberként kampányol a judapestező, tetűcsúszdásozó, fegyverrel fenyegetőző, munkatársait átverő falusi Döbröginek. Oldalt egy zsák krumpli, rajta az ellenfél, Koncz Zsófia neve. Ez ma az ellenzék. Mindent elkövetnek, amivel a kormánypártokat vádolják, saját tetteik fölött sunyin szemet hunynak, és cinikus vigyorral képükön folytatják a sárdobálást. Kamuvideók, kamufotók, kamupolitika. Ezt kapjuk majd egyre nagyobb dózisban 2022-ig minden nap. Nyakon öntve némi informális hazaárulással, amint azt Donáth Anna szíves közléséből szintén megtanulhattuk a hétvégén." https://magyarnemzet.hu/ahelyzet/gyoztunk-8795534/
BőröndÖdön
2020. október 12. 11:26
Hát,nagy mázlid volt,kétségtelen...
Bukik a Zorbán
2020. október 12. 09:56
Bekappéter pedig nem mond le... Ennek minden ráfér az ostoba képére.
certus
2020. október 12. 09:12
Szívből gratulálok! És köszönjük hogy egy hazaszerető és okos képviselővel gazdagodhatott a parlament és a közéletünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!