Jobbikos politikust kért számon Toroczkai László (videó)

2020. október 25. 19:35

Egy bírósági végrehajtó is szerepel a Mi Hazánk elnökének új videójában.

2020. október 25. 19:35
null

„Pécsre és Szekszárdra látogatva vont kérdőre jobbikos képviselőt és bírósági végrehajtót a Mi Hazánk elnöke a "végrehajtó maffiáról" szóló videó sorozatában” – szúrta ki az atv.hu.

Ezúttal elkaptuk a második legtöbbet kereső végrehajtót, és számon kérjük a jobbikos politikust a pécsi pokoli toronyban tapasztalt állapotok miatt” – magyarázzák Toroczkaiék a videó leírásában.

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernie Pantuso
2020. október 26. 13:21
Tavaly védted meg a doktoridat, de nem emlékszel, hogy mikor... Hagyjuk már. Pénzen vett papírok.
Ernie Pantuso
2020. október 26. 13:15
Ezek a Toroczkaiék legalább csinálnak valamit.
bagira
2020. október 26. 04:33
Torockai Dúró harmadik utat maguknak választották , mondják se balra se kormány felé nem hajlanak , Mióta? Jobbik gyurcsány fók pártja , Torockai kiválása mi a biztosíték hogy nem tér vissza a jobbikhoz , bemegy a kormánypárti médiába , hova is menne de Dúró ellenséges megszólalása az utóbbi önkormányzati választás idején az arc megnőtt . Ugyan úgy áskálják a kormányt mint a jobbikban tették.
Bell & Sebastian
2020. október 26. 00:06
Éhesló kollégának igaza van, titkosszolgálati projekt a Mi Hazánk azoknak, akiknek a Fidesz túl vörös, az új Jobbik meg... nem a régi. Ettől még lehet rájuk szavazni. A Jobbik köré kerített mesekönyv legűjabb fejezete pont akkora hazugság, mint az előzőek. Egy dolog igaz, nagyon komoly szavazótábora volt, és ez nagyon veszélyes, mert előbb lesz itt bangladesi a miniszterelnök, mint magyar-magyar. Arisztokrácia híján kertaljai turmixok előre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!