Járatkimaradások és késések várhatók a Szolnokot érintő vasútvonalakon

2020. október 08. 08:39

A tájékoztatás szerint a Szolnok és Budapest közötti fővonalakon félórás késésekre kell számítani.

2020. október 08. 08:39

Járatkimaradások és késések várhatók a Szolnokot érintő vasútvonalakon, mert Szolnok állomáson meghibásodott egy biztosítóberendezés csütörtök reggel – közölte a Mávinform az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a Szolnok és Budapest közötti fővonalakon félórás késésekre kell számítani, és a szolnoki mellékvonalakon is korlátozásokat vezettek be: a Szolnok-Vámosgyörk vonalon csak Újszász és Vámosgyörk, Szolnok-Szentes között csak Szentes és Szajol között járnak, a Szolnok-Lakitelek-Kecskemét vonalon pedig Tószegen fordulnak a vonatok. Szolnok és Tószeg között pótlóbusz közlekedik – írták. Hozzátették: a szakemberek dolgoznak a hiba elhárításán, az állomás egy részén már működik a biztosítóberendezés, a teljes helyreállítás viszont több órát vesz igénybe.

(MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Teréz A Piréz
2020. október 08. 09:07
Vettem észre... :(((
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!