Demonstrációt tartott a Labrisz Leszbikus Egyesület székháza előtt a Mi Hazánk

2020. október 04. 11:32

„Nem hagyjuk megfélemlíteni magunkat, igenis a magyar családokra kell építeni a jövőt, és a gyerekeinket minden káros propagandától meg kell védeni” – fogalmazott Dúró Dóra.

2020. október 04. 11:32
null

Demonstrációt tartott a Meseország mindenkié című mesekönyvet kiadó Labrisz Leszbikus Egyesület székháza előtt a Mi Hazánk Mozgalom.

Ahogy azt már korábban megírtuk, Toroczkai László, a mozgalom elnöke egy budapesti sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy az LMBTQ-közösség az elmúlt napokban „kimutatta a foga fehérjét”: halálosan megfenyegették Dúró Dórát, a párt elnökhelyettesét és Schittl Esztert, a CitizenGO kampányigazgatóját, amiért felemelték a hangjukat az ellen a mesekönyv ellen, amelyben „aberrált torzításokkal” újraírták a tradicionális történeteket, és amellyel a „kisgyermekek lelkét, egészséges fejlődését igyekeznek támadni.” 

Undorító és tűrhetetlen, hogy családanyákat fenyegetnek erőszakkal. A Mi Hazánk nem hagyja ezt, továbbra is fel fogunk lépni ellene. Kiállunk a véleményünk mellett: Ez után is harcolunk, hiszen a hagyományos, egészséges családmodellre kell építeni a magyar jövőt!” – írja a párt a közösségi oldalán.

Dúró Dóra, a párt elnökhelyettese egy posztjában úgy fogalmazott:Nem hagyjuk megfélemlíteni magunkat, igenis a magyar családokra kell építeni a jövőt, és a gyerekeinket minden káros propagandától meg kell védeni.”

Kép: Mi Hazánk Mozgalom közösségi oldala

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2020. október 07. 09:14
A félresikerültek átlépték a vörös vonalat. Nekünk a nagy többségnek is át kell lépnünk a tolerancia határát. Innentől kezdve mi is intoleránsan agresszíven fogunk fellépni. Az egészségeseknek ugyanis nem a betegek fogják meghatározni az egészséges élet kritériumait. Nem a farok csóválja a kutyát.
atila68
2020. október 05. 07:38
Aztabüdösmekkora homofób nácidiktatúra! A székházuk előtt... érted! Van nekik székházuk!
jánosbácsi
2020. október 04. 17:15
Orbán Viktor szintén megszólalt ebben az ügyben és azt mondta, hogy hagyják békén a gyerekeinket. Ha veszélyben vannak a gyermekeink, akkor a kormánynak kell lépnie és nem a csőcseléknek. A csőcseléknek pedig a kormány ellen kell tüntetnie.
BőröndÖdön
2020. október 04. 15:57
A mi gatyánk...Egy hatalmas nulla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!