Az SZFE kancellárját nem engedték be a hallgatók a munkahelyére

2020. október 08. 11:29

Szarka Gábor az épület előtt felolvasott egy közleményt.

2020. október 08. 11:29
null

Éjfélkor lejárt a határidő, amit a Színház- és Filmművészeti Egyetem frissen kinevezett kancellárja adott az SZFE hallgatóinak az egyetemblokád feloldására és dolgozóinak a sztrájk abbahagyására, amiért cserébe a tanároknak béremelést, a tiltakozó diákoknak pedig büntetlenséget ígértek, számolt be a 444.hu. Ezért Szarka Gábor ma délelőtt 10 órakor megpróbált bejutni az egyetem Vas utcai épületébe, de a hallgatók nem engedték, így az épület előtt felolvasott egy közleményt.

Eközben a hallgatók az Innovációs és Technológiai Minisztérium előtt tartottak sajtótájékoztatót, ahol közölték, hogy kitartanak.

(444.hu)

Összesen 400 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2020. október 09. 18:42
Ne hasonlítsa a Pesti Srácokhoz, ezeket a felhergelt ripacsokat!!!
salátás
2020. október 09. 13:09
Az hogy lehet,hogy egyedül ezek a színészpalánták érzik szükségét e nagy forradalomnak?Nem tán egyedül őket lehetett rávenni egy kis színdarabra?Hol vannak az orvosi és mérnöki karról a valóban értelmes egyetemisták?Mert ugye az a sztori,hogy az egyetemi fiatalság,a jövő értelmisége (haha.inkább szépek ezek mint okosak,akkor az orvosira mentek volna ugyanis) el van nyomva,és már nem bírnak magukkal.
istvanpeter
2020. október 09. 09:25
Csakhogy tudjuk, ez már terrorizmus a javából.
Akitlosz
2020. október 08. 22:16
Ezeket a hallgatókat miért nem rúgják ki? Nyilvánvalóan nem tanulni járnak abba az iskolába, hanem megakadályozni az intézmény működését, azaz az oktatást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!