Történelmi Magyarországot ábrázoló kirakókat ajándékoz száz iskolának a Mi Hazánk

2020. szeptember 08. 16:06

Dúró Dóráék ezzel is elősegítenék a hazafias nevelést.

2020. szeptember 08. 16:06
null

Száz iskolának adományoz történelmi Magyarországot ábrázoló, fából készült kirakót a Mi Hazánk Mozgalom a trianoni békediktátum századik évfordulójának évében – írja Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom színeiben politizáló független országgyűlési képviselő a Facebookon. A párt célja, hogy „ezzel is hozzájáruljon a hazafias nevelés megvalósításához az iskolákban.”

„A magyarság sorskérdéseit kompromisszumok nélkül képviselő pártként ezzel is szeretnénk elősegíteni azt, hogy

a felnövő nemzedékek tisztában legyenek azzal, mi történt száz évvel ezelőtt,

és mit veszített Magyarország Trianonban. Ehhez oktatáspolitikai, külpolitikai és emlékezetpolitikai fordulatra is szükség van” – írja Dúró.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2020. október 09. 13:09
"Nekimentünk a szerbeknek" - mivelhogy történt Szarajevóban egy merénylet, amihez több köze volt Szerbiának, mint (az USA által lerohant) Afganisztánnak szept. 11.-hez.
makapaka2
2020. szeptember 09. 16:33
A Mi Hazánk Mozgalom, különb a balliknál, bár egy kis szépséghibájuk, hogy nem hamarabb hagyták ott a Ballikká vált Jobbikot.
Tibesz26
2020. szeptember 09. 14:07
vesszen trianon justice for hungary
Bástyaelvtárs
2020. szeptember 09. 13:05
az a lényeg, h a trianon fájóversenyen minél több iskola részt vegyen. Nem felejtünk jeligére...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!