Tizennyolcas karikát festett a Toldi mozi elé a Mi Hazánk

2020. szeptember 15. 16:26

A párt így tiltakozik a főváros „homoszexuális propagandája” ellen.

2020. szeptember 15. 16:26
null

Tizennyolcas karikát festett a budapesti Toldi mozi bejárata elé a főváros „homoszexuális propagandája” ellen tiltakozva kedden a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke.

Novák Előd azt mondta, a Mi Hazánk számára elfogadhatatlan, „fertőző”, a fővárosi mozikban „deviáns propagandát” folytató rendezvénysorozat kezdődött Budapesten, a Friss Hús rövidfilmfesztivál keretében a Művész Moziban és a Toldi Moziban korhatár-besorolás nélkül vetítenek „homoszexuális propagandát közvetítő” filmeket. Közölte: jogi eljárást kezdeményeznek a korhatár-besorolás feltüntetésének elmulasztása miatt a szervezőkkel szemben.

Nagy Attila, a párt fővárosi elnöke emlékeztetett arra, hogy azon önkormányzatok ellen, amelyek a nemzeti lobogó mellé kifüggesztették a szivárványos zászlót, a párt feljelentést tett nemzeti jelkép megsértése miatt. Sajnálatosnak tartja, hogy a rendőrség elutasította a feljelentést – mondta.

A fesztivál szervezői próbálták megakadályozni Novák Elődöt a közterület lefestésében, ám a politikusnak rövid dulakodást követően sikerült festékszóróval a járdára fújnia a 18-as karikákat.

 

A homoszexualitást és más devianciákat népszerűsítő propagandafilmek elmulasztott korhatárbesorolását pótoltam ma a...

Közzétette: Novák Előd – 2020. szeptember 15., kedd

 

(MTI)

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. szeptember 25. 20:40
Ennyit tud a mi gatyánk.:)
nempolitizálok
2020. szeptember 16. 08:50
Libsik imádnak provokálni, de azt már nagyon nem bírják, amikor őket provokálják.
MayorAnna
2020. szeptember 15. 20:01
Egy üdítően normális akció a NER családpolitikájának kiegészítéseként... -vagy hogy is?! teljesen összezavarodtam.
nempolitizálok
2020. szeptember 15. 19:26
Na végre.Ugyanazt kell csinálni mint a libsik. Persze ellenük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!