Pszichológust keresnek az egyetemfoglaló SZFE-hallgatók

2020. szeptember 05. 11:08

Levezetnék a bennük felgyülemlett feszültséget.

2020. szeptember 05. 11:08
null

Pszichológust keresnek az Színház- és Filmművészeti Egyetemet „elfoglaló” diákok – derül ki egy közösségi oldalon megjelent felhívásból. A közzétett bejegyzés szerint az SZFE diákjai számára „az egyetemfoglalás nagyon sok szempontból megterhelő”, és többükben is „igény formálódott szakemberek segítségére”, hogy a bennük „felgyülemlett feszültséget megfelelő módon” tudják feldolgozni.

A legnépszerűbb közösségi oldal egyik csoportjában terjedő felhívásra egy olvasónk hívta fel figyelmünket:

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Az elbarikádozott SZFE-ről készült fotóinkat ide kattintva tekinthetik meg.

Címlapkép: Földházi Árpád 

Összesen 353 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cooperator
2020. szeptember 06. 11:52
Ajánlom mindenkinek Bayer Zsolt írását: Szánalmas... https://badog.blogstar.hu/ kalmanbacsa
konfucius
2020. szeptember 06. 08:17
Nem kell oda pszichológus. Álljanak neki szerepeket tanulni, sokat, egyszerre többet. Dolgozzanak. Mindjárt helyre fognak jönni.
bpe
2020. szeptember 06. 01:06
fijúklányok, ez az [email protected] egész zavarbaejtő, mer' ugye ilyen szó, hát, nincs. mentálhigiéné van, meg higiénia van.. híg én? i-ááááá.. taps.
tevevanegypupu
2020. szeptember 05. 23:03
Most ahogy megint nézem, ezek a lányok szinte egyformák..ezek szerint van egy kötelező előírás, hogy csak egyfélét vehetnek fel??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!