Így fest az elbarikádozott SZFE

2020. szeptember 01. 17:21

Fotóink!

2020. szeptember 01. 17:21
null

Fotók: Földházi Árpád

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2020. szeptember 05. 13:01
Etetni szabad őket?
confitür
2020. szeptember 03. 11:30
Az államnak határozottan fel kellene lépnie, és kirakni őket az épületből. Azután megkezdeni az oktatást Vidnyánszkyval. Akinek ez nem felel meg mehet másik oktatási intézménybe,vagy esetleg krumplit válogatni. Megfelelő oktatókat is lehet találni a távozók helyett. amennyiben nem lépnek fel határozottan,nem rakják ki ezt a felbujtott megtévesztett Soros csőcseléket, annak beláthatatlan következményei lehetnek. Nem a farok csóválja a kutyát.
tevevanegypupu
2020. szeptember 02. 11:23
Az Ascher cafe küld nekik néha egy-egy üzenetet..tartsatok ki, mi innét a fotelből veletek vagyunk..ha győztetek, újra megyünk..és tartunk ahányan csak vagyunk egy-egy stép beszédet is..meg aztán nyílt levél is lesz..Az Összefogás úgyszintén telefonon üzenget..nyerjétek meg nekünk a forradalmat,éljen!
BobbyBacsi
2020. szeptember 02. 04:07
Hihetetlen...Szép dolog a szolidalítás,de nem azonos a követelőzéssel.Nem börtön az az intézmény!Aki nem akar az adott körülmények között ott oktatni-tanulni ballagjon oda ahol szeretne!Demokrácia van gyerekek!A kihullottakat pótfelvételivel kiegészíteni,tuti lesz aki örülni fog a lehetőségnek!Ennyi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!