Nem kell karanténba menni, ha hazamész Erdélybe szavazni

2020. szeptember 25. 15:57

Az RMDSZ saját Facebook-oldalán osztotta meg a videót, amelyen Menczer Tamás államtitkár beszél az Operatív Törzs döntéséről.

2020. szeptember 25. 15:57
null

„Romániában helyhatósági választások lesznek. Friss hír a magyar-román határ átjárhatóságával kapcsolatban” – írja Menczer Tamás a Facebookon.

Karantén-kötelezettség nélkül utazhatnak vissza Magyarországra azok, akik hazajönnek szavazni! Ezt az RMDSZ kérte, és a magyarországi Operatív Törzs hagyta jóvá. A hazautazók bármelyik magyar-román határátkelőhelyen vasárnap reggel 8 óra és hétfő reggel 9 óra között korlátozások nélkül beléphetnek Magyarországra. A választáson való részvételt visszautazáskor mindössze a személyi igazolványon lévő kis méretű matricával (VOTAT) kell igazolniuk” – írják az RMDSZ közösségi oldalán.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. szeptember 26. 16:45
Elképesztő...:(
Hájas Gerzson a buzik megríkatója
2020. szeptember 26. 09:44
A libernyák visítozásból lehet tudni hogy jó döntés volt
hentes
2020. szeptember 25. 20:07
Covid kormány halálbrigád. Ezek lassan többet ártanak mintha semmilyen korlátozás nem lenne. Le velük!
yanoo
2020. szeptember 25. 18:48
Hány lélegeztetőgépet lehetett volna venni a lélegeztető gépek árából?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!