Márki-Zay Péter házi karanténban van

2020. szeptember 18. 20:32

Hódmezővásárhely polgármestere várja az első teszt eredményét – közölte a Hódpress.hu.

2020. szeptember 18. 20:32
null

Utólag kiderült, hogy egy olyan emberrel találkoztam, akit később pozitívként teszteltek koronavírussal. Ezek után a felelős magatartás, ha önkéntes karanténba vonulok és kérek két tesztet, illetve egy határozatot is kaptam gyorsan arról, hogy a háziorvosom kérésére elindították az eljárást. Addig itthonról dolgozom, telefonról, számítógépen. Tünetmentes vagyok” – fogalmazott a médiacentrumnak Skype-on adott interjújában Márki-Zay Péter.

A polgármester elmondása szerint az első teszteredmények még nincsenek meg, tapasztalatai szerint most nagyon elhúzódnak ezek. A teszt költsége egyébként számára ingyenes volt, mert közvetlenül lépett kapcsolatba az igazolt fertőzöttel – írta.

(Hódpress)

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Da Vinci
2020. szeptember 19. 18:17
Lehet, hogy Covid tekintetében tünetmentes vagy, viszont neked egészen más tüneteid vannak és azok már régóta!!!
silenceCZ
2020. szeptember 19. 17:11
"Tünetmentes vagyok-fogalmazott" Dehogy vagy az.
rókabácsi
2020. szeptember 19. 15:47
mindenkit a megfelelő helyre!
Tatulus
2020. szeptember 19. 14:39
"Felelős magatartás" Nocsak, ha porszívóügynökként kizárólag kiváló porszívókat adtál el, az akkor az volt! Most viszont amit művelsz, az minden, csak nem felelős, a magatartásod meg egyenesen elégtelen! Ezen az se módosít, hogy valójában egy ostoba, akarnok szemétláda vagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!