Lánczi: A nácik és a komcsik össze fognak végül állni

2020. szeptember 21. 18:43

„Aki szerinted Budapestet »judapestnek« nevezi az náci, vagy nem náci?” – kérdezte Lánczi Tamás a Hír TV műsorában Pulai Andrástól.

2020. szeptember 21. 18:43
null

A Hír TV hétfői Plusz-Mínusz című műsorában többek között Orbán Viktor miniszterelnök politikai esszéje, valamint az ellenzéki összefogás, ezzel együtt pedig a judapestező Bíró László is szóba került.

Az „együtt sikerülhetet az ellenzék már akkor komolyan vette, mikor a miniszterelnök még le sem írta a nagyívű dolgozatában” – fogalmazott Pulai András, a Publicus Intézet igazgatója. 

Lánczi Tamás politológus szerint azonban világos, hogy a miniszterelnök írása „természetesen nem az ellenzéki összefogásról, összerborulásról szól, ha arról szólt volna, akkor azért szerintem mindenképpen kitért volna arra a miniszterelnök, hogy hogy lehet az, hogy baloldali pártok egy antiszemita jelöltet támogatnak éppen az időközi országgyűlési választáson borsodban. Erre a kényes pontra most valahogy nem tértél ki” – mondta Pula Andrásnak a politológus.

Lánczi Tamás az ellenzéki „összeborulásról” szólva elmondta, végül szerinte is meg lesz, a „nácik és a komcsik össze fognak végül állni”. Pulai Andrástól továbbá megkérdezte: „Aki szerinted Budapestet »judapestnek« nevezi az náci, vagy nem náci?”. 

A műsor kapcsolódó részletét a 14. perctől kezdődően tekinthetik meg.

A judapestező Bíró ellen Koncz Zsófia indul
Az október 11-i szerencsi időközi választáson a baloldali összefogás Bíró Lászlót indítja jelöltként. Ahogy arról beszámoltunk, Bíró korábban rasszista, antiszemita megjegyzéseket tett a Facebookon. Budapestet például Judapestnek, az izraeli turistákat pedig „tetűcsúzdásoknak” nevezte.

A Fidesz jelöltje az elhunyt Koncz Ferenc lánya, Koncz Zsófia lesz.

Az október 11-i szerencsi időközi választáson a baloldali összefogás Bíró Lászlót indítja jelöltként. Ahogy arról , Bíró korábban rasszista, antiszemita megjegyzéseket tett a Facebookon. Budapestet például Judapestnek, az izraeli turistákat pedig „” nevezte. A Fidesz jelöltje az elhunyt Koncz Ferenc lánya, Koncz Zsófia lesz.

Címlapkép: YouTube 

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
graycivil
2020. szeptember 22. 21:48
A NER-en belül már összeálltak...Sőt, a legtöbb NER-politikusban egy személyben van jelen mindkettő.
egyvilág
2020. szeptember 22. 15:02
Egy jó kis összefoglaló a politikai és gazdasági bal- és jobboldal mibenlétéről: https://egyvilag.hu/temakep/073.shtml Lásd benne a szélsőségekről írtakat is.
mucsay
2020. szeptember 22. 08:06
ja, és sose szavaznék vkire csak azért mert vkinek a lánya. de lehet csak én.
mucsay
2020. szeptember 22. 08:04
a jobboldali nácizás totál bukó. pláne borsodban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!