Tíz koronavírusos van a színművészetis hallgatók között

2020. szeptember 24. 17:56

„Upor László, most sem érzi úgy, hogy a hallgatókat haza kellene küldeni?” – tette fel a kérdést az Origo.

2020. szeptember 24. 17:56
null

„Tíz koronavírusos van a színművészetis hallgatók között, ezt Upor László rektorhelyettes maga ismerte el” – közölte csütörtökön az Origo. A portál által megosztott felvétel tanúsága szerint ezt „az egyetemet lemondása ellenére irányító rektorhelyettes” maga ismerte el. Mint fogalmazott:

„Upor László, most sem érzi úgy, hogy a hallgatókat haza kellene küldeni? Hogy az egészség, túlzás nélkül, az élet védelme a legfontosabb? A néhány tucat diák között, aki fenntartja a blokádot, közöttük vannak olyanok, akik találkoztak a tíz koronavírusos színészhallgatóval? A blokádot végrehajtók között voltak, vannak betegek? Elvégeztették a kontaktkutatást? És sorolhatnánk a kérdéseket, hogy mennyiben felel meg az Upor Lászlóék által fenntartott helyzet a járványügyi előírásoknak és persze az emberi követelményeknek” – írja az Origo.

Címlapképen: Résztvevők a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) Szentkirályi utcai épületénél az SZFE és a Parlament között szervezett élőláncon 2020. szeptember 6-án. Fotó: MTI/Mónus Márton

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Frankie Bunn
2020. szeptember 25. 14:51
#zártkapusfreeszfe - t !! Igaz, Botmixerke !?
Mich
2020. szeptember 25. 08:58
Tíz koronavírusos van a színművészetis hallgatók között - egyelőre...
Knerten
2020. szeptember 24. 23:22
Szerencsétlen kisgyerekek, azt se tudják, merre az előre. Az Ellenség a kapuknál c. film egyik első jelenete jut eszembe, amikor nyomorult orosz kiskatonákat fegyvertelenül kergetik a német ágyúk elé, miközben hátulról géppuskával tüzelik (szó szerint) őket a hősi harcra a fasiszta ellenség ellen. A különbség csak annyi, hogy ezek a szánni való újoncok jelen esetben nem fizikailag, hanem szellemileg fegyvertelenek.
nyugalom
2020. szeptember 24. 21:03
szülők?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!