Kispesten látható a baloldal valódi természete, állítja Hollik István

2020. szeptember 28. 08:18

A Fidesz kommunikációs igazgatója azt mondta a Magyar Nemzetnek, hogy a jelenlegi kerületvezetésnek távoznia kell.

2020. szeptember 28. 08:18

A kispesti korrupciós botrány legújabb fejleményeiről nyilatkozott a Magyar Nemzetnek Hollik István. A Hír TV Informátor című műsorában ugyanis kitálalt V. Ákos, a XIX. kerületi szocialisták egykori sofőrje, aki megerősítette, hogy valódiak a kispesti hangfelvétele. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a jelenlegi kerületvezetésnek távoznia kell. Úgy fogalmazott, ez az eset is jól mutatja, hogy amint a baloldal hatalomhoz jut, lopni kezd és gengszterbaloldallá válik – reagált a

A sofőr ott volt számos olyan bulin, amelyen a hangfelvételek készültek, az ő hangja is hallatszik a hanganyagokon. V. megerősítette, hogy a felvételek nem manipuláltak, a Magyar Nemzet és a Hír TV által nyilvánosságra hozott beszélgetések a közzétett formában hangoztak el. Például az a mondat is, amelyben Lackner Csaba, akkor még szocialista képviselő azt fejtegeti, hogy aki nem keresi meg az évi százmillió forintot a kerületi politikában, az hülye.

A sofőr szerint az is igaz, hogy a vállalkozókon keresztül érkeznek vissza a pénzek a baloldali politikusokhoz, valamint arról is mesélt, hogy a kokain mellett a „bogyó” a kispesti szocik és barátaik kedvenc kábítószere.

(Magyar Nemzet)

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tőzeg Áfonya
2020. szeptember 28. 09:20
Előbb - utóbb lebukik a Gajda. Minden esetre eddig minden alól kisíklik ügyesen. De várjuk ki a végét!
nempolitizálok
2020. szeptember 28. 08:55
Elégedettek lehetnek a kispestiek, hiszen erre szavaztak, a videó már a tavalyi szavazás előtt nyilvános volt. Már akkor mondtam,ha én lennék Gajdosék helyében még többet lopnék, hiszen ez a polgároknak bejön. Ezekszerint ők is így gondolták.
Vakfolt
2020. szeptember 28. 08:53
Feljelentés, nyomozás, ítélet. Hajrá gyerekek.
BőröndÖdön
2020. szeptember 28. 08:39
Az országban pedig látható a fidesz valódi természete...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!