Fekete-Győr korrigálta a román választásokkal kapcsolatos álláspontját

2020. szeptember 25. 20:24

Ahogy a Mandiner már megírta, újra román párt mellett kampányolt a Momentum elnöke. Időközben korrigált.

2020. szeptember 25. 20:24

A Mandiner itt írt az ügyről. Az Azonnali megkereste a Momentum elnökét, Fekete-Győr Andrást. Fekete-Győr szerint a román testvérpártjuk által a Facebookra feltöltött videó egy régebbi felvétel volt, amit csak most hoztak nyilvánosságra. Hogy aztán miért törölték végül le, arra nem tudott válaszolni. Az Azonnali megkereste az USRPLUS Bihar megyei szervezetét is. Megtudták: nem szándékosan távolították el a videót, hanem rengeteg feljelentés érkezett rá, ezért a Facebook törölte azt. Most azon dolgoznak, hogy újra elérhetővé tegyék Fekete-Győr szavait, mivel fontosnak tartják a Momentum támogatását – nyilatkozta az Azonnalinak Ioana Mihăilă, a Bihar megyei PLUS vezetője.

Csak ahol nincs magyar jelölt...

A Momentum elnöke annyi pontosítással kívánt élni, hogy a Momentum támogatja a magyar – értsd: RMDSZ-es – jelölteket, és olyan települések esetében támogatják csak az USRPLUS-t, ahol nincs magyar jelölt, azaz Erdélyben alig valahol – írta meg az Azonnali.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2020. szeptember 26. 17:47
Az ország szégyene a szomszéd jól mulat hogy ilyenek a magyarok . Nem csak a neved Fekete de a lelked is .
atila68
2020. szeptember 26. 15:13
Bandi! Dobj már egy selfit instára a csajoddal!
nyugalom
2020. szeptember 26. 13:57
Libasbajnaiban biznak, osszefogtak! Fiatalitanak a gilisztak!
nyugalom
2020. szeptember 26. 13:55
A kis gerinces giliszta! Mondtam, nem mondtam, na ugye megmondtam - fajtajellemző!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!