Megint román párt mellett kampányolt Fekete-Győr András

2020. szeptember 25. 11:29

A rengeteg negatív hozzászólás miatt azonban az USR Bihar megyei szervezete eltávolította a videót.

2020. szeptember 25. 11:29
null

Vasárnap önkormányzati választásokat tartanak Romániában. Az RMDSZ és az Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) számtalan magyar polgármesterjelölttel és magyar képviselőjelölttel vág neki a szeptember 27-ei választásoknak. 

A Momentum testvérpártja, a román USR nevű liberális párt Bihar megyei szervezete videót tett közzé, amelyben Fekete-Győr András újra a román pártszövetség (USR-PLUS) jelöltjeire való szavazásra buzdítja az erdélyi magyarokat. Ahogy azt korábban már megírtuk, a Momentum elnöke nem először teszi ezt, hiszen a tavalyi államelnök-választáson szintén az USR-PLUS jelöltjére, Dan Barnára való voksolásra buzdította a magyarokat, az RMDSZ magyar jelöltje, Kelemen Hunor ellenében. A videót idő közben eltávolították, mert rengeteg negatív hozzászólás érkezett rá. Az ELÉG! közösségi oldalára azonban felkerült a videó egy részlete.

„Arra szeretnénk kérni titeket, hogy ahol tehetitek, támogassátok az USR-PLUS önkormányzati jelöltjeit!” – mondta az USR-PLUS videójában a Momentum elnöke.

Összesen 250 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matematikus
2020. szeptember 28. 17:22
Az utolsó "is" szót vajon miért vágták le?
egripeti77
2020. szeptember 28. 12:26
Ő nem tudja, hogy bűnt követ el, merthogy ez (a hazafiság alapvetése) hiányzik a neveltetéséből. Gondolom az Egri Csillagokat sem olvasta, vagy ha igen, nem értette. Neki Erdély az Románia, az ott élők meg románok. Ez ilyen egyszerű a fegyőr(kisbetűvel) szerű libsiknél.
Agrippa
2020. szeptember 26. 19:06
Jól fésült söpredék.
parrlev
2020. szeptember 26. 18:00
Fekete-Győr András nyíltan magyarellenes, magyar gyűlölő, bizonyára jó oka van erre. Sokkal veszélyesebbek a magyarokkal szembeni ellenszenvüket titkoló politikusok. Ilyen volt Göncz Árpád, aki a taxisblokáddal a hatalmat törvénytelenül az SZDSZ-nek akarta átjátszani, büntetlenséget biztosított olyan szadista zsidó gyilkosoknak, mint Péter Gábor, Bauer Miklós, az 1996.évi XVII. törvénnyel a III. zsidó rémuralmat kezdte építgetni. Hasonló a nagy demokrácia szakértő Szabad György is, akiből a legkisebb zsidó-magyar ellentét is kiváltotta a "ürülék-okádék" (Köves Slomó) zsidó rasszizmust (OE2696/1992.).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!