Csütörtökön nyílik a Városligeti Sportcentrum

2020. szeptember 02. 13:34

A központban műfüves labdarúgópálya lelátóval, kosárlabdaaréna, három multifunkciós sportpálya, kondipark, terepügyességi park mászófallal is helyet kaptak.

2020. szeptember 02. 13:34

Csütörtöktől veheti birtokba a közönség az új Városligeti Sportcentrumot, amely a Liget Budapest program keretében az Ajtósi Dürer sor – Dózsa György út kereszteződéséhez közeli 3,5 hektáros parkrészen épült meg.

A Városligetben a főváros egyik legsokoldalúbb sportcentruma nyílik meg, ahol újjávarázsolt zöld környezetben több mint egy tucat sportágban próbálhatják ki magukat a látogatók – közölte a terület szerdai sajtóbejárásán a beruházó Városliget Zrt. vezérigazgatója. Gyorgyevics Benedek elmondta: a sportközpontban műfüves labdarúgó pályája lelátóval, kosárlabdaaréna, három multifunkciós sportpálya, kondipark, terepügyességi park mászófallal, pumptrack pályával, valamint tizenhárom sakkasztal, négy ping-pong asztal, két teqball asztal, női, férfi és akadálymentesített öltözők, valamint ivókutak, kerékpártárolók is helyet kaptak.

(MTI)

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2020. szeptember 02. 17:22
Skandallum! Megépült és át is adják. Miféle világ az ilyen? Hogy fog ezzel versenyre kelni a karicsapat?
Fehér Agyar
2020. szeptember 02. 15:31
Lesz valami jelképes belépődíj is a sportcentrumba, melynek fejében a lehet használni az öltözőket, zuhanyozókat, mosdókat, szekrényeket, de több helyen már elkezdtek rinyálni a belépődíj miatt.
OberEnnsinnen
2020. szeptember 02. 13:51
"Zuglói polgármester: Ne kezdjen újabb építkezésbe a kormányzat a Városligetben!"
hlaci83
2020. szeptember 02. 13:50
Reméljük a citromképű is megnyilatkozik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!