Bíró László fenyegetőzött és magyarázkodott az antiszemita posztjai miatt

2020. szeptember 23. 09:52

A Riporter újra szembesítette az összellenzék szerencsi jelöltjét a korábbi megjegyzéseivel.

2020. szeptember 23. 09:52
null

A szerencsi időközi parlamenti választás összellenzéki jelöltje perrel fenyegetőzött A Riporternek. Bíró László azt állította, nem ő, hanem Bíró László Mihály írta azokat a durva antiszemita megjegyzéseket, amelyeket az újságíró felolvasott neki. Amikor a „judapestezés” került szóba, a jobbikos politikus kijelentette, ő már bocsánatot kért ezekért a posztjaiért, mondván ő keresztény ember, aki hisz a megbocsátás erejében. S úgy fogalmazott, ő nem Gyurcsány Ferenccel (akit korábban „Kurcsány Ferencnek” nevezett), hanem a választókkal szövetkezett.

(Mandiner)

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2020. szeptember 25. 09:45
Most akkor kiderült, mit írt Bíró László borsodi jobbikos illetve Bíró László Mihály Hajdú-Bihar megyei jobbikos? Mostvl tényleg, a Riporter nem tudott róla, hogy Bíró László Mihály ténylegesen létező jobbikos politikus? https://www.jobbik.hu/rovatok/bemutatkozas/biro_laszlo_mihaly_kepviselojelolt
llnnhegyi
2020. szeptember 24. 13:02
A moslekkoalicio, magukhoz illő jelöltet állítottak. Szabad választás.
ujujuj
2020. szeptember 24. 07:30
Most akkor ha nem ő írta, miért kért bocsánatot? Nem kell kapkodni, gondolják át nyugodtan a választ, csak ha legközelebb megkérdezik a dologról, egyfélét mondjon.
Szőke Ciklon
2020. szeptember 23. 19:29
Na, ez is többször bérmákozott! A keresztény ember tisztában van azzal, hogy az elkövetett bűnért először bűnhődni kell, és csak utána reménykedhet a megbocsátásban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!