Az ISZOMM képviselőjelöltje nem lép vissza Szerencsen

2020. szeptember 23. 12:12

Az Atv reggeli műsorában Székely Sándor parlamenti képviselő azt mondta, rossz üzenet, hogy a többi ellenzéki párt Bíró Lászlót támogatja.

2020. szeptember 23. 12:12
null

Tóth Ádám azt mondta az Atv Start című műsorában, hogy zajlik a kampánya, járják a településeket, jók a visszajelzések, így nem tervezi, hogy az utolsó pillanatban visszalép a szerencsi időközi választástól. Az ISZOMM (Szanyi Tibor nevével fémjelzett párt) képviselőjelöltje szerint előválasztást szerettek volna a többi ellenzéki párttal, de ők erre nem voltak hajlandóak. Székely Sándor független parlamenti képviselő, aki csatlakozott az ISZOMM-hoz, úgy fogalmazott, nem jutott az eszébe, hogy olyan ellenzéki jelölt indulhat, aki hitelteleníti őket. Borzasztó rossz üzenetnek tartja, hogy a többiek beálltak Bíró László mögé.

(Atv)

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2020. szeptember 23. 17:14
Viszont miért nem lép fel a Mi Hazánk Szerencsen a Libsi-Bolsi-Jobbikkal szemben...?!
gyaloggos
2020. szeptember 23. 15:07
EGY kis elmélkedés! Szanyi kilép abból az MSZP-ből, amelyik a Gyurcsány-párt tagozata ma már, amíg egyáltalán létezik még a nevében! MEGALAKÍTJÁK az ISZOMM-ot, és az első adandó alkalommal belép az ÖSSZE-VISSZAFOGÁSBA! HITELTELENNÉ válnék ama párt már a rajtnál! S VALÓSZÍNŰLEG lesznek átlépők oda az MSZP-ből, bizonyos, hogy nem mindenki megy a Gyurcsány-pártba !
Lotti
2020. szeptember 23. 14:33
Ha egy -két százalékot le tudnak csippenteni a szivárványkoalíciótól, majd lesz eszem-iszom... A cechet a Fidesz állja.
brabant89
2020. szeptember 23. 13:44
Most már látható, kinek a szekerét tolja Szanyi. A Fidesz nagyon foshat (elvégre a kétharmada függ a választás kimenetelétől), ezért minden eszközt bevet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!