A Fradi a Dinamo Zagrebet is legyőzte

2020. szeptember 16. 21:10

Az Európa-liga biztosan megvan, és közelebb került a BL-csoportkör is!

2020. szeptember 16. 21:10
null

Győzött a Ferencváros labdarúgó Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében a Dinamo Zagreb ellen. A magyar bajnok 2–1-re győzte le a vendégcsapatot, és így már biztos résztvevője az Európa-ligának, a BL-csoportkörhöz pedig egy oda-visszavágót kell játszania a norvég Molde csapatával. 

Sorozatban harmadszor lesz magyar csapat európai kupa csoportkörében, a Mol Vidi FC után kétszer a Fradi érte el ezt a bravúrt.

A Ferencváros Lovrencsics Gergő góljával már a második percben megszerezte a vezetést, a vendégek a 23. percben egy szöglet után Mytro Uzuni szerencsétlen öngóljával egyenlítettek. A 65. percben Uzuni hős lett, ugyanis góljával eldöntötte az összecsapást.
Szerhij Rebrov együttese így a BL playoff körében lesz érdekelt, ahonnan a párharc győztese a BL, a vesztese pedig az Európa-liga csoportkörében szerepelhet.

A zöld-fehérek a BL-csoportkörbe jutásért a norvég Molde együttessel találkoznak két meccsen.

(Nemzeti Sport, MTI)

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsellér péter
2020. szeptember 17. 08:36
Kubatov nélkül nincs ez az egész A teljesítmény számít és ez már az . Ez különbözteti meg a jobboldalt a baltól. A jobb oldal épít a baloldal rombol - 100 éves tapasztalat. Gratuláció a Fradinak , de azért hajrá UTE!!!!
Shlomo Morel, egy igaz ember
2020. szeptember 17. 08:28
Ezt nem hiszem el.
vtznmnksr
2020. szeptember 17. 07:42
Hajrá, FRADIKA!
vip era
2020. szeptember 17. 07:38
Az utóbbi évek legnagyobb igazolása: Rebrov
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!