WHO: Magyarország nagyon következetes volt és betartotta a tanácsainkat!

2020. augusztus 25. 10:56

A Magyarország élőben vendége a HírTV-n Ledia Lazeri, a WHO magyarországi irodavezetője volt.

2020. augusztus 25. 10:56
null

Egyre több a fiatal a koronavírus-fertőzöttek között – már a 12 év feletti gyerekekre is maszkot adna a WHO – közölte a HírTV. Tíz nap múlva letelik a hat hónap az első regisztrált eset óta Magyarországon: a járványügyi profilja ennek a hat hónapnak azt mutatja, hogy a magyar lépések, közegészségügyi intézkedések, és egyéni intézkedések pl. jogi lépések működtek. A számok magukért beszélnek, láthatjuk, hogy az elmúlt pár hétben nemcsak Magyarországon sikerült fenntartani ugyanazt a járványügyi profilt. Azt is láthatjuk, hogy nem nőtt a halálozások száma jelentősen. Pontosan azért, ugye a COVID miatt, illetve láthatjuk azt, hogy nem csökkent az egészségügyi szolgáltatások mértéke a COVID miatt. Ugye az elején emiatt aggódtunk, mint úgymond mellékhatása a COVID-járványnak – mondta a WHO magyarországi igazgatója a HírTV-nek.

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Letiltott
2020. augusztus 26. 11:44
KEVESEBBEN HALTAK MEG, MINT MAS EVEKBEN, COVID NELKÜL
pemete jakab
2020. augusztus 25. 21:51
"WHO: Magyarország nagyon következetes volt és betartotta a tanácsainkat!" A WHO az ENSZ egyik tagszervezete. Azé az ENSZ-é, amelyik a Fidesz szerint migránspárti. Lehet, hogy az ENSZ a WHO-n keresztül szivárog be Magyarországra, és olyan tanácsokat ad, amelyek valójában az ő érdekeit szolgálják. Fideszes elvtársak, tessék ébernek lenni!
sors
2020. augusztus 25. 12:59
Szerintem a járvány kapcsán sokféle manipulációról lehet beszélni. Ennek ellenére adott keretek közt szerintem is jól vizsgázott az ország és a kormány is.
olajfa1
2020. augusztus 25. 12:55
Szóval, a WHO magyarországi referense szerint jól kezeltük a járványt... az ellenzék szerint meg rosszul... Ennyit az ellenzékről!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!