Fidelitas: Vigyázzunk együtt a Lánchídra!

2020. augusztus 21. 18:57

„Vigyázzunk együtt a Lánchídra, ha a tulajdonos Fővárosi Önkormányzat nem tud gondoskodni róla!” – írja közösségi oldalán a Fidelitas.

2020. augusztus 21. 18:57
null

„Megannyi fontos intézkedés után, mint a rovarszállodák telepítése, a körút egysávosítása, vagy a vírusveszély idején a nyomógombos ivókutak telepítése, azt javasoljuk a városvezetésnek, hogy a Lánchídról most eltávolított kis fát inkább a városházán kialakítandó hajléktalanszállón helyezzék el, ott nagyob szolgálatot tesz majd, mint a műemléki hídfő oroszlánjánál lengedezve” – fogalmazott a Fidelitas budapesti elnöke.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2020. augusztus 22. 19:52
Ezek ennyire rövid pórázon vannak tartva, vagy tényleg ennyire hülyék, hogy ezt találták ki?
makapaka2
2020. augusztus 22. 16:37
Amíg Mekkelek a főpolgármester, sok pozitívum nem várható semmilyen téren sem.
zsoltkom2
2020. augusztus 21. 23:49
Ez a fiatal kezdő ember még nem tudja, hogy ha egy növényt nem a gyökerével távolítják el nagy a valószínűsége, hogy újból mehet állagot menteni. Legalább egy konyhakerttel rendelkező Fidelitas palántát küldtek volna ki kertészkedni. De a stáb tagjai is mind ilyen süket pék volt, hogy lefilmezték, hogyan kell egy növényt derékba törni. A Fidelitasnak érdemes lesz a napokban a házuk táján is gyomlálni, mert lefogadom, hogy válasznak lesz náluk is videózható gondatlanság. A provokátorfigyelő besúgó hálózatukat kénytelenek lesznek így növény figyelésre használni még Tarlós-kori műemlékeken.
olajfa1
2020. augusztus 21. 20:52
Ez csak a városvezetés "fásítási programjának" az egyik darabja volt... /persze viccből írtam ezt.../
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!