Varga Judit, Hende Csaba és Dömötör Csaba második tesztje is negatív lett

2020. augusztus 30. 11:30

A kormánypárti politikusok ezt a Facebook-oldalukon közölték.

2020. augusztus 30. 11:30
null

Hende Csaba azt írta: „továbbra is fogjunk össze, kövessük a járványügyi hatóságok utasításait, tartsuk be a szabályokat!”. Dömötör Csaba megköszönte az érdeklődő és támogató üzeneteket, és mindazok türelmét, akikkel a karantén előtti napokban találkoztak. Vigyázzunk egymásra! – zárta bejegyzését. A politikusok azt követően került házi karanténba, hogy találkoztak Hollik Istvánnal, a Fidesz kommunikációs igazgatójával, akinél később koronavírus-fertőzést mutatott ki a teszt.

Varga Judit pedig a következőt írta: „A második teszt is negatív. Szívből köszönöm a jókívánságokat és a sok biztatást! Továbbra is vigyázzunk egymásra!”

(Facebook, MTI)

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pál Pusztai
2020. augusztus 30. 21:31
Ez az egész egy megrendezett propaganda akció. Célja ,hogy lássák a rabszolgák ,hogy az isteneket is eléri a végzet de aztán mégsem.
mucsay
2020. augusztus 30. 18:19
jobbulást
jánosbácsi
2020. augusztus 30. 17:04
Megtesztelném
kohntalan
2020. augusztus 30. 14:22
Dögös kis muff lehetett fiatalon, de ma már bottal se piszkálnám ezt az orbanofil eszelőst.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!