Tóth Bertalan: Több mint százezren támogatták az MSZP szabadstrandokat védő petícióját

2020. augusztus 28. 16:04

Kunhalmi Ágnes, a szocialisták választmányi elnöke szerint petíciójuknak köszönhetően sokan megértették, hogy „egyik oldalon van a luxus, a jachtozás, a harácsolás, a szemérmetlen lopás”, míg a másik oldalon több millió olyan ember található, aki egész évben dolgozik és csak arra vár, hogy „pici szabadsága” alatt levigye családját a Velencei-tóhoz.

2020. augusztus 28. 16:04
null

„Több mint százezren támogatták aláírásukkal az MSZP szabadstrandok védelméről szóló petícióját” – mondta a párt elnöke pénteken a Facebookon online közvetített sajtótájékoztatón.

Tóth Bertalan úgy fogalmazott, azért küzdenek, hogy megállítsák a nemzeti együttműködés rendszerének szabad vizek ellen indított „gyarmatosítási folyamatát”, és a magyar embereknek mindig legyen lehetőségük az ingyenes fürdésre a Balatonnál. Az MSZP elnöke köszönetet mondott az aláíróknak és aktivistáiknak, majd hangsúlyozta, tovább küzdenek a természetes vizek szabadságáért, ahogy az ellenzéki összefogásért is, amely 2022-ben kormány- és korszakváltást eredményezhet. „Mi készen állunk erre!” – hangoztatta. Kunhalmi Ágnes, a szocialisták választmányi elnöke szerint petíciójuknak köszönhetően sokan megértették, hogy „egyik oldalon van a luxus, a jachtozás, a harácsolás, a szemérmetlen lopás”, míg a másik oldalon több millió olyan ember található, aki egész évben dolgozik és csak arra vár, hogy „pici szabadsága” alatt levigye családját a Velencei-tóhoz, a Balatonhoz. Molnár Zsolt, az MSZP fővárosi elnöke megerősítette, pártja a Kúriához fordul a szabad vizek védelméről szóló népszavazási kezdeményezésük engedélyezése érdekében.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2020. szeptember 02. 13:08
IDIÓTÁK!
matyi lúdas
2020. szeptember 01. 14:20
https://i.imgur.com/VqeV9uP.jpg
puszika
2020. augusztus 29. 12:27
Tóth elvtárs! Maholnap itt a szeptember. MÁR SENKI NEM EMLÉKEZIK MIT ÍRT ALÁ A SZABAD STRANDON VALÓ FÜRDŐZÉS KÖZBEN!! Azt hiszitek,ha sokat emlegetitek akkor nem felejtenek??
Fer70
2020. augusztus 29. 12:04
Miközben a szavazópolgárok cirka 1 %-a írt alá nekik (vicc :-) ) addig a közel 100 balatoni településből álló Balatoni Szövetség "azt szorgalmazza, hogy a tó strandjairól a Balaton-parti önkormányzatok dönthessenek, megítélésük szerint az ügyben nincs szükség országos népszavazásra." https://infostart.hu/belfold/2020/08/06/a-balatoni-szovetseg-is-beszallt-a-strandvitaba (nem, a Szövetség tagjai nem kizárólag fideszesek...) Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!