Klímatüntetőkkel és felmondó indexesekkel üzen Koncz Zsuzsa új klipjében

2020. augusztus 26. 14:56

Rejtett áthallásokat fedezhetünk fel a szövegben is – írta meg a 24.hu.

2020. augusztus 26. 14:56
null

Filmszakadás címmel jelent meg Koncz Zsuzsa első dala az őszi stúdióalbumáról, és a dalhoz készült klip már látható a YouTube-on. Az énekesnőtől megszokott módon a szöveg számos, nem is annyira rejtett áthallást tartalmaz, amire a videoklip csak ráerősít, hiszen a közelmúlt közéleti eseményeire reflektál: láthatók benne az Index felmondó újságíróit mutató képsorok, a klímaváltozás ellen tüntető fiatalok és a rasszizmus ellen felvonuló Black Lives Matter mozgalom tüntetői is. A dal szerzője Závodi Gábor, az ősszel megjelenő lemez pedig már az énekesnő 42. albuma lesz, beleszámolva a nem magyar nyelvű lemezeket is – közölte a 24.hu.

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2020. augusztus 28. 13:59
Az Index halálának földönjáró elemzése: https://www.egyvilag.hu/index.shtml#indexhalala + Egy tömör összefoglaló a globális problémákról, a felmelegedésről: https://egyvilag.hu/temakep/078.shtml
Derkmen
2020. augusztus 27. 12:00
Hát bele halgattam de olyan mintha segbe tolnák közbe és csak ilyen hang jön ki.Régen volt hangja de miota 1ggyurcsány seggét nyalja tönkrement a hangja el kopot,ha talán csak cumizot volna lehet hogy jobb let volna a hangja az ertás nőnek.
Harangláb
2020. augusztus 27. 10:34
...Minden van ebben a klippben, egyedül a gyerekeit, meg az unokáit nem látom sehol...
Harangláb
2020. augusztus 27. 10:33
Az öreg hattyú dala, vagy az öreg hattyúdala?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!