Felborult egy autóbusz az M5-ösön, egy ember meghalt

2020. augusztus 09. 08:39

Meghalt egy ember, további 34-en pedig megsérültek az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál, ahol egy külföldi utasszállító autóbusz árokba borult vasárnap reggel.

2020. augusztus 09. 08:39
null

Meghalt egy ember, további 34-en pedig megsérültek az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál, ahol egy lengyel utasszállító autóbusz árokba borult vasárnap reggel – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták: vasárnap reggel fél hét körül az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán a 115-ös kilométerszelvényben, Kiskunfélegyháza térségében egy lengyel utasszállító autóbusz eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és árokba borult. A rendőrség elsődleges információi szerint a balesetben egy ember meghalt, további 34-en megsérültek – tették hozzá. Közölték: a mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az M5-ös autópályát a főváros felé vezető irányban.

Fotó: MTI Fotószerkesztőség

(MTI)

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rugovics tibusz
2020. augusztus 09. 13:16
A tisztázatlan körülmény az, hogy elaludt a sofőr. Megesik az néha úgy reggel fél 7 körül, ha az ember egész éjszaka vezetett.
Gregorius
2020. augusztus 09. 11:24
Sajnálom őket. Ráadásul egy látszólag jó állapotú lengyel bejegyzésű buszról van szó, amelyre én is felülnék, bízva abban, hogy a mienkhez hasonló ellenőrzési rendszer működik náluk is.
tevevanegypupu
2020. augusztus 09. 11:17
Nagyon sajnálom őket..rémes lehetett..és az a szegény ember aki meghalt idegenben..
tintapaca
2020. augusztus 09. 10:44
Már korábban is javasoltam - a veronai baleset miatt -, hogy Magyarországon minden éjszakai buszforgalmat tiltsanak be. Emlékeztetőül: a balatonkeresztúri körforgalomban van a tragikus, éjszakai lengyel buszbaleset emlékműve!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!