Elindult Gyurcsány Ferenc nyári egyeteme

2020. augusztus 11. 11:42

Nyolcvan hallgatóval vette kezdetét a háromnapos balatonlellei esemény.

2020. augusztus 11. 11:42
null

Ahogy korábban mi is megírtuk, a DK elnöke elindította első nyári egyetemét Balatonlellén, ahol a párt közleménye szerint megismertetik a hallgatókkal a napi politika működését és természetesen a DK politikusait is. A nyári egyetem első napjáról Gyurcsány Ferenc közölt pár képet a közösségi oldalán.

 

Összesen 240 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. augusztus 13. 08:05
P.S.: MEGHIVOTT DÉLUTÁNI VENDÉG SZEMINÁRIUMVEZETŐ BANGÓNÉ BORBÉJJJ I. EGYSZÁL MELLTARTÓBAN ÉS HIRES-NEVEZETES IDOMITOTT PATKÁNYAI-VAL. MASZKOT ÉS FE(LY)VÉDŐT, AJTÓHOZ-FEJJEL ROHANÁS ESETÉRE SZEMÉJJJJESSSEN KUNNHALLMI ÁGOTA ELLLFFTÁRRRSNŐŐŐ OSZTOGAT.
toef36
2020. augusztus 12. 11:25
Vélhetően a DIPLOMÁJA sem hiteles és NYÁRI EGYETEMET tart? Miféle ütődöttek a hallgatók?
makapaka2
2020. augusztus 12. 09:23
Fletó a rózsaszín gatyában, vajon mit tanít?
flesh ripper
2020. augusztus 11. 21:21
Annak örülök, hogy egyik idióta discipulus nunquid ipsum fidelissimae sem visel maszkot. Pedig nem ártana. A későbbi, semmiképpen sem elkerülhető következmények miatt... Egyrészt, Böszmeprofesszor, köztudomásúlag, rettenetesen penetráns testszagot áraszt. Másrészt, a fránya Covid-19! Harmadrészt, a kibaszott, éppen itt és most elqrt jövőjük miatt... Negyedrészt, a minden normális embertől elvárható, minimális szeméremérzés miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!