Bemutatták a Fradi Kamiont

2020. augusztus 14. 12:23

A jármű belsejében egy minikiállítás és szurkolói bolt is helyet kapott.

2020. augusztus 14. 12:23
null

Bemutatták a Fradi Kamiont, amely pénteken el is indul balatoni kitelepülésekre. „Még közelebb szeretnénk kerülni a szurkolókhoz, akiknek biztosan sok örömet fog szerezni ez az egyedülálló kamion” – mondta a bemutató ünnepségen Nyíri Zoltán, a klub ügyvezető alelnöke. A sportvezető elárulta, a hazai mérkőzések idejére még keresik a kamion állandó helyét, de erre augusztus 31-ig mindenképpen várni kell, addig ugyanis a Balatonon kezdi meg az országjárást. Előbb Siófokon, majd Keszthelyen, Vonyarcvashegyen és Balatonalmádiban lesz látható.

A 20 méter hosszú, 2,5 méter széles, 4,5 méter magas kamion vezető fülkéjén a „Fradi” felirat mellett egy sas, míg a vontatmányon a címer, a támogató Groupama és az egyesület 1899-es alapítási éve látható. A belsejében egy minikiállítást lehet megtekinteni olyan ereklyékkel, mint a futballbajnoki címért járó serleg, vagy éppen az olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang korcsolyája. Emellett egy szurkolói bolt is üzemel majd benne. Az eseményen kiderült, a belső kialakításhoz egy tonna faanyagot, 200 méter acél zártszelvényt, több száz méter vezetéket és 3500 csavart használtak fel. Az impozáns külső és belső megjelenést 600 négyzetméternyi fóliával biztosították.

(MTI)

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2020. augusztus 14. 19:06
NA ezért nem lesz soha jó foci. Mert itt annyi közpénzt basznak el értelmetlen faszságokra, eredmény kényszer nélkül, hogy az agyamat leteszem. Fura, hogy a geci még a focihoz is hülye, pedig az igazán nem agysebészet. kamion bazdmeg, közpénzből, szívesen.
DINO54
2020. augusztus 14. 15:17
Mennek vele a pride-ra. :D
Orange79
2020. augusztus 14. 13:43
Azt nem ertem, hogy egy magyar klub miert mutogat feherfeju retisast a promocios anyagan? Az amerikai kontinens madara, semmi kozunk hozza megis evek (evtizedek) ota ezt nyomjak a Ferencvarosnal. Ez igy komolytalan es gagyi. Akkor legyen valoban egy zold sas a szimbolum!
Bell & Sebastian
2020. augusztus 14. 12:38
Ez meg vajon hogyan kapott műszakit? Bundáztak mi, szokás szerint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!