Szél Bernadett: Most összefogok az MSZP-vel

2020. július 22. 17:41

A politikus a párt egyik kezdeményezését is aláírta.

2020. július 22. 17:41
null

Szél Bernadett is aláírta a Balaton mindannyiunké című aláírásgyűjtési kezdeményezést, amelyet az MSZP indított. A független országgyűlési képviselő ennek kapcsán kijelentette: vannak ügyek, amik mentén össze kell fogni, és ő most ezért össze is fog a szocialista párttal.

A NER-lovagok lassan felvásárolják az egész Balaton-partot, állami pénzekből felújítják a szállodáikat, fizetőssé teszik az ingyenes strandokat” – mondta a szolnoki eseményen László Norbert, helyi MSZP-s politikus.

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. augusztus 04. 07:36
"Most összefogok az MSZP-vel.." HEJJJESSSS! FOGD ÖSSZE A MOCSKOS PICSÁDAT AZ ÚJHÜLYE ROHADÉK MINIFASZÁVAL..TE BAROM!
Vakfolt
2020. július 29. 22:48
Jujj de hülye vagy. Hülye berni, hülye berni, éjjáéjjáó!
syphax
2020. július 24. 08:23
Régi--nagyon-nagyon régi-- kuplerájokban volt egy amolyan FASZBEILLESZTŐ SZUKA--MINDENESETRE NŐNEMŰ SEGÉDSZEMÉLYZET. Akinek az vót' a feladata, hogy a szoknyáját-alsószoknyáját fölhajtó kúrvának a PUNCIJÁBA BELEPÁSZITSA a páciens farkát és ottan tartsa--HA KÖLL(?!)-- hogy rendesen mennyenek a dógok. No, ez a szélberni egy ILYEN "FASZBEillesztő-BENNTARTÓ SEGÉDERŐ SZEREPRE VÁLLALKOZIK A MASZOP KUPLERÁJBAN...olybá' tűnik. Majd 'ablézolják egymást a Bangónéval a munkában.....
atila68
2020. július 23. 21:11
Nem lennék most a NER lovagok helyében! Jelentsen ez a kifejezés bármit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!