Parlament: Az érmes olimpikonok özvegyi életjáradékáról tárgyalnak

2020. július 02. 07:25

Pénteken a költségvetésről döntenek.

2020. július 02. 07:25

Az Országgyűlés ma kivételes eljárásban tárgyal az elhunyt olimpiai érmes sportolók özvegyeinek járó életjáradék növeléséről. Az ülésnap reggel 8 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, elsőként arról a javaslatról tárgyalnak, amelynek célja, hogy méltó gondoskodást nyújtson a tragikusan elhunyt háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Benedek Tibor gyermekeinek.

A nap további részében szintén kivételes eljárásban tárgyalnak igazgatási tárgyú változtatásokról, valamint általános vitát rendeznek az Állami Számvevőszék 2019-es tevékenységéről szóló beszámolóról.

A parlament pénteken határozathozatalokat tart, amelynek során a jövő évi költségvetésről is döntés várható.

(MTI)

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Veernewl
2020. július 02. 08:51
A sok örömért, amit Tibor okozott, ez a legkevesebb.
Akitlosz
2020. július 02. 08:40
Már megint a személyre szabott törvényhozás. Az olyan törvények nem jók, amelyeket egyetlen konkrét személyre/cégre szabnak. Lásd még például a diploma nélküli fiatal államtitkárnak kreált állást és törvényt.
pollip
2020. július 02. 08:23
Ketten mínuszt adtak. Érdekelne, hogy miért? Ebben a helyzetben ez a helyes lépés. Remélem, az ellenzék megszavazza.
Benson
2020. július 02. 07:34
A soknál jobb a több.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!