Miniszterelnöki ambíciói vannak Márki-Zay Péternek

2020. július 01. 13:01

A hódmezővásárhelyi polgármester nem zárkózott el az ellenzéki előválasztáson való megmérettetéstől.

2020. július 01. 13:01
null

Bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek Márki-Zay Péter – hozta le a HírTV. A hódmezővásárhelyi polgármester az ATV-ben azt mondta: esélyes jelöltnek tartja Karácsony Gergelyt is, de ő is beszáll a versenybe. Pár napja Vona Gábor a Jobbik egykori elnöke mondta azt, hogy a főpolgármestert tartja a legalkalmasabb kormányfő-jelöltnek. Erre válaszul a Karácsony Gergelyt támogató MSZP bejelentette: már nyáron megkezdenék az egyeztetéseket az ellenzéki pártokkal.

A videót ide kattintva nézheti meg.

 

 

Összesen 278 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernie Pantuso
2020. július 02. 14:07
Ennek a hazaárulónak? Örül majd ha a tezsvíreivel lesz összezárva a cellában azt a saját fajtája fogja seggbekukizni. Ne vegyük már ezt a csótányt komolyan..
Akitlosz
2020. július 02. 12:35
A vörös ellenzék tele van olyan emberekkel, akik még egy 5%-os pártot sem képesek létrehozni, de "miniszterelnöki ambícióik" vannak. Előbb talán tessék csinálni egy olyan pártot, amelyik egyedül választást nyer és hoppá máris azonnal rögtön miniszterelnökök lehetnek!
Az ajtónak támaszkodni tilos
2020. július 02. 12:02
Ambíció van, tapasztalat, tudás, alázat, na az nincs.
makapaka2
2020. július 02. 11:24
Esze, tehetsége, becsülete nincs, de van óriási megélhetési politikusi ambíciója.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!