Megalakult a DK ifjúsági szervezete, a Demokratikus Lendület

2020. július 02. 17:50

A DEL célja olyan értékek felvállalása, melyekkel be tudják mutatni: a politika nem lehet a korrupció világa.

2020. július 02. 17:50
null

Demokratikus Lendület (DEL) néven ifjúsági szervezetet hozott létre Gyurcsány Ferenc pártja, a Demokratikus Koalíció. „Lelkes, fiatal csapatunk azért jött létre, mert felelősséget érzünk a politikailag passzív kortársaink megszólítása iránt” – írják magukról a Facebookon.

A szervezet önmagát a következőképp definiálja: „A Demokratikus Lendület a DK ifjúsági szervezetként azokat az értékeket kívánja képviselni, melyek felvállalásával be tudjuk mutatni, hogy

a politika nem lehet korrupció világa. A politika olyan amilyenné mi tesszük.

Példát akarunk mutatni a fiataloknak, mely példa a fenntartható fejlődést és a progresszív gondolkodást szolgálja. Eziránt érzett tenni akarásunkat szimbolizálja logónk is, mely a letisztult ingaformák képében kívánja bemutatni azt az alulról építkező fiatalokból álló szervezetet, mely Demokratikus Lendületként kívánja jobbá tenni a közéletet és a magyar politikát.”

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. július 12. 15:03
Vadai Ági villanyosgitárral nem volt?
atila68
2020. július 06. 12:47
Alapszervezeti szintre emelték a politikai-közéleti pedofíliát.
zolizolizoltan
2020. július 03. 11:55
Hurrá! Új Zsideszünk van!
villogókékfog
2020. július 03. 11:42
Ctrl+Alt+Del Budapest retard.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!