Máshogy jár a 4-es és a 6-os villamos csütörtöktől

2020. július 14. 11:36

A Petőfi híd, budai hídfő térségében, valamint a Corvin-negyed és a Baross utca között kell közúti korlátozásokra számítani.

2020. július 14. 11:36
null

Újabb építési üteméhez ér a 4-es és a 6-os villamosvonal felújítása, ezért csütörtöktől a villamosok csak a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között közlekednek – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint július 16-án hajnali 4 órától augusztus 5-én az utolsó járat indulásáig a Corvin-negyed és Újbuda-központ, illetve a Móricz Zsigmond körtér között pótlóbusszal lehet utazni. A pótlóbuszra a Boráros téren és a Mester utcánál, a Móricz Zsigmond körtér irányú 6-os autóbuszra a Budafoki út-Karinthy Frigyes útnál a villamosmegállóban, a többi megállóhelyen az ezekkel párhuzamos buszmegállókban lehet felszállni. Hozzátették, hogy Dél-Buda és a belváros között az M4-es metró továbbra is alternatív utazási lehetőséget kínál.

A gépjárművel közlekedőknek a Petőfi híd, budai hídfő térségében, valamint a Corvin-negyed és a Baross utca között kell közúti korlátozásokra számítani – írták.

(MTI)

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qwrtzq
2020. július 14. 16:24
akkor 2020ban megint ott tartunk, hogy jobban járunk egy sánta pónilóval?
toef36
2020. július 14. 15:40
kARÁCSONY agybaja elérte a BKV-t is... Mi jöhet még?
Nuttika
2020. július 14. 13:15
Pár éve, tarlós alatt ugye meghalt a közlekedés, mert felújítás volt és buszok közlekedtek. Most KariGeri alatt nem fognak jajveszékelni a libsik?
Nehidd El
2020. július 14. 11:41
Örüljünk annak, hogy egyáltalán még jár. Hogy jár valahol. Hogy még jár valami. Ahogy kinéznek a dolgok a városházán, egyre kevésbé lesz így.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!